Спайдермен і Пікачу: яким був забіг в піжамах у Хмельницькому

Спайдермен і Пікачу: яким був забіг в піжамах у Хмельницькому
  • У Хмельницькому відбувся четвертий забіг у піжамах.
  • Під супровід веселої музики, юнаки та дівчата пробіглись містом у чудернацьких піжамах, халатах й тапках.
  • Цьогоріч до заходу приєднались і дорослі, які були в традиційному піжамному вбранні. Усіх учасників нагородили сертифікатами.

Якщо вулицями міста у домашньому вбранні бігає молодь - це означає, що розпочався щорічний забіг у піжамах. Так сталось і сьогодні, 19 квітня. Близько 13:00, з стартової точки біля Дитячого світу хмельничани в піжамах побігли до стадіону “Поділля”.

Забіг у піжамах став традиційним весняним заходом. Він проводиться у Хмельницькому вже вчетверте. Організатори дійства - громадська організація “Молодь за краще майбутнє” спільно із проектом Healthy School, до якого залучені 5 навчальних закладів міста.

Окрім бігу, молодь брала участь у конкурсах та естафетах. За словами голови громадської організації, Лесі Романюк, проект має на меті привернути увагу суспільства й надихнути його на здоровий спосіб життя.

Відео дня

  • Маємо на меті привернути увагу суспільства та показати, що молодь нашого міста має потребу в тому, щоб для них були створені умови для здоров’я, щоб навчальні заклади були облаштовані так, щоб дітям було комфортно не лише там навчатись, а й вести активний спосіб життя. Бо бути активним - це набагато краще ніж сидіти на лавках у своїх гаджетах - каже голова громадської організації, Леся Романюк.

Сьогодні у піжамах бігли не лише учні шкіл, а й один з їх директорів. Ірина Томич, яка є керівником НВК №9, разом із вихованцями бігла у довгому синьому халаті. Освітянка каже, що не могла лишитись осторонь учнів, саме тому й приєдналась до забігу.

  • Після зими важко приходити у форму, але ми із учнями справились. Адже такі заходи - для нас звичайна справа. Ми і на велопробіги виходимо, і усіма активними заняттями займаємось разом - розповідає директор НВК №9, Ірина Томич.

15-річний хмельничанин Максим бере участь у забігу вперше. Хлопець одягнув яскраву піжаму і каже, що забіг для нього - це справжній виклик сірості та буденності.

  • Цим бігом ми вбиваємо двох зайців одночасно: ми пропагуємо здоровий спосіб життя та показуємо оточуючим, що бути здоровим - це справді круто та весело.

Різнокольорові піжами та яскраві тапки сьогодні активно майоріли містом. Перехожі озирались та посміхались. Цікаво, чи зрозуміли вони, що юнаки та дівчата мали на меті?


Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up