Спецоперація на Пилипчука: на хабарі у 3000 доларів затримали хмельничанина

Спецоперація на Пилипчука: на хабарі у 3000 доларів затримали хмельничанина
  • Від вулиці Свободи аж до Володимирської перекрили рух транспорту. 
  • На Пилипчука працівники поліції зупинили автомобіль "Volkswagen Transporter".
  • Близько 10 чоловік крутилися навколо автомобіля, коментарі журналістам не давали. 
  • За попередніми даними,  працівники Департаменту захисту економіки "оформляють" підозрюваного у хабарництві. 

 

 

 

 

Мінівен із номерами "ВХ 1775 ВХ" зупинили сьогодні, 9 червня, близько обіду. Четверо працівників Департаменту захисту економіки ГУНП у синіх жилетах разом з працівниками прокуратури затримали чоловіка. Близько години правоохоронці оформляли документи в автомобілі. Як понятих взяли двох жінок. 

Тим часом правоохоронці перекрили рух по дорозі. 

Відео дня

Під час операції правоохоронці вилучили 28 конвертів і один пакет. Двох понятих  і одного чоловіка посадили в окрему автівку.  

Оновлено:   Станом на 14.10 у прокуратурі роз'яснили інформацію щодо затримання. виявляється затримали чоловіка, який пообіцяв одному із забудовників вплинути на ДАБІ. 
 
Ще у березні цього року представник будівельника не міг зареєструвати декларацію про початок виконання будівельних робіт. Знайшовся чоловік, який " вирішив допомогти". Він пообіцяв забудовникам "вирішити" усі проблеми за певну суму. 
 
За вплив на прийняття позитивного рішення про реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт зловмисник вимагав 3500 доларів. Під час одержання частини обумовленої суми хабара – 3000 доларів США, правопорушника викрито «на гарячому». 
 
 
 За вказаним фактом слідчими слідчого відділу прокуратури області здійснюється досудове розслідування за ч.3 ст.369-2 (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди) Кримінального кодексу України.
На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Сергій Якубенко

    прокуратура і УЗ тішаться мєлкому хабарнику. половіть вже нормальних рішал за прілічні суми. он якусь тьотю в києві з 5 лямами зловили
  • Олег

    показуха чергова для наївних. розберіться краще з національною добресною поліцією. скільки там хабарів, скільки там людських сліз

    Сергій Якубенко reply Олег

    то ви такі розумні і багато знаєте то підіть в прокуратуру чи куда там треба і розкажіть про всі сльози і хабарі. писати від імені Олега всі годні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up