Спочатку липи, потім квіти. У Хмельницькому "підчищають" клумби

Спочатку липи, потім квіти. У Хмельницькому "підчищають" клумби

Квіткові герб та карту України висадили за 140 тисяч гривень. Щодня звідти зникає кілька саджанців. Комунальники написали заяву в поліцію, але таких злодюжок ніколи не знаходять. 

 

На двох декоративних клумбах, що розташовані під Кам’янецьким мостом, квітів стає дедалі менше. Невідомі вривають їх з корінням. Найбільше дісталось клумбі із зображенням карти України. Тут порожні ділянки зустрічаються на кожному з видів квітів. Клумба-герб пошкоджена менше. Не вистачає квітів лише в декількох місцях. Хоча здалеку зникнення рослин важко помітити. Виривають лише по кілька саджанців на різних ділянках. 

Ці квіти коштували місту добру копійчину. Цьогоріч на їх облаштування з міського бюджету витратили 140 тисяч гривень. 

 

 

 

Відео дня

 

 

 

Висаджують та утримують там квіти працівники комунального підприємства по зеленому будівництву. Але зараз на цих клумбах вже немає близько п’ятнадцяти відсотків посаджених рослин, - каже заступник начальника відділу благоустрою управління ЖКГ Василь Кабальський. – Комунальне підприємство подало заяву про крадіжку у поліцію. 

Нагадаємо, що в червні покрали липи, які мерія висадила біля "Таврії". Тоді не допомогло навіть цілодобове патрулювання поліції за вказівкою головного поліцейського Володимира Калашніка. Злодіїв не можуть знайти більше трьох місяців. У поліції розповідають, що розкрити подібні справи майже неможливо. Така ж історія буде і з вкраденими квітами. 

- Місце під мостом нічим не підсвічене. До того ж там немає жодної камери відеоспостереження. А 90% водіїв, які мають відеореєстратори і можуть це зафіксувати, зазвичай теж не надають матеріалів. Можна визначити крадія за фактом збуту, але останнім часом таких випадків теж не зафіксовано, - повідомляє речник міського відділу поліції Катерина Терещенко. - Тому розкрити цей злочин практично нереально.

Порожні ділянки мають наново заповнити квітами вже із завтрашнього дня. Таких заходів вживають з нагоди святкувань Дня незалежності та Дня міста.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up