Стадіон "Поділля" у Хмельницькому заполонили гості конгресу свідків Єгови

Стадіон "Поділля" у Хмельницькому заполонили гості конгресу свідків Єгови

 У Хмельницькому розпочався обласний конгрес свідків Єгови. Безліч автівок, бусів та туристичних автобусів розташувались перед стадіоном з нагоди проведення релігійного конгресу. Протягом трьох днів на стадіоні «Поділля» читатимуть проповіді, молитимуться, слухатимуть музику і дивитимуться вистави.

 

Подібні конгреси є регіональними і відбуваються у нашому місті щороку. Цього разу сюди завітало понад 3150 осіб із Хмельниччини,  Вінниччини, Тернопільщини.

В основному всі члени конгресу є Свідками Єгови, проте, із цікавості чи покликання тут також присутні й ті, хто не належить до цієї релігійної общини.

- На конгресі піднімаються питання на духовні теми, демонструються відеофільми, співаються духовні пісні, - говорить член відділу прес-служби Ігор Онищук. - Мета цього заходу розрахована на те, щоб кожен із нас залишався свідком і дотримувався моральних норм. З духовного боку ціллю заходу є покликання Богу. Цьогорічне гасло - залишатись відданими.

Відео дня

Зібрання розпочинатимуться о 09.20 та закінчуватимуться о 17.00 із перервою на обід. Пан Ігор також додає, що дирекція стадіону надала місце для оренди і співпрацювати із нею легко і приємно. Апаратуру та обладнання організатори заходу використовують власну.

- Сьогодні запам'ятав вислів, що коли шкідливу думку не прогнати геть, то згодом вона стане частиною твоєї свідомості, -  каже учасник зібрання Ігор Саєнко. - Тут дуже дружелюбна атмосфера і приємне товариство. А ще це чудова можливість побачити всіх своїх друзів одночасно.

- В мене дуже позитивні враження, адже я дізналась багато нового", - говорить вона. Проте, більшість жителів міста байдуже сприймають цей захід або ж взагалі негативно налаштовані, - каже жителька Полонського району Любов, яка приїхала сюди із друзями.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up