Стало відомо, чи на Хмельниччині скасують комендантську годину в новорічну ніч

Стало відомо, чи на Хмельниччині скасують комендантську годину в новорічну ніч
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Правоохоронці закликають людей не ігнорувати сигнали повітряної тривоги й пам’ятати про заборону на використання піротехнічних засобів.

У новорічну ніч комендантська година на Хмельниччині, як і в Україні, не скасовується. Порушників затримуватимуть.

На цьому в етері телемарафону «Єдині новини» наголосила речниця голови Національної поліції Мар'яна Рева.

«Люди збиратимуться вдома і відзначатимуть свята, тому поліція готова максимально забезпечити безпеку в цей період, - акцентувала. - Звісно, ми обов’язково маємо проконтролювати дотримання всіх вимог воєнного стану. Передусім, люди мають пам’ятати, що діє комендантська година, і що сигнали повітряної тривоги не можна ігнорувати незалежно від того, який це день – святковий чи ні. Бо ми розуміємо, наскільки підступний наш ворог».

Відео дня

Речниця також нагадала, що піротехнічні засоби та їхня реалізація, використання практично на всій території України прямо заборонені і поліція реагуватиме на такі випадки. Так само, як і на порушення комендантської годин. Правоохоронці перевірятимуть документи у людей. За необхідності доправлятимуть осіб до відділень поліції для перевірки.

Мар’яна Рева також повідомила, що в ніч із 31 грудня на 1 січня для охорони громадського порядку залучатимуться не тільки поліцейські, а й бійці Нацгвардії.

Підкреслила, що в підрозділах поліції і в розгорнутих мобільних пунктах НПУ діють пункти обігріву, куди громадяни можуть звертатися.

Нагадаємо, від жовтня комендантська година  на Хмельниччині триває від 00.00 до 05.00.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Тетяна Лук'янова

    Посунули би трішки,  наприклад,  з 1.00 до 6.00, було б чудово.
  • Майя Цінчик

    Добре було б, без феєрверків,,, всерівно хтось,, та знайдеться....... 🤨🤨🤨Це взагалі...., забороняється........ Дай Бог, щоб все було щасливо.... 💙💙💛💛 Слава Героям України!!!
  • Tanja Freyuk

    А,що війна скінчилася у нас?Що треба скасувати комендантську годину.
  • Игорь Панасюк

    Як небудь, аби мозги їбати народу..Війна в державі. Хватить з короною їбали мізги, як хотіли упирі. Краще бійцям допомагалиб.

keyboard_arrow_up