На Хмельниччині змінили час продажу алкоголю

На Хмельниччині змінили час продажу алкоголю
Фото - ілюстративне
  • Читайте, з котрої по котру тепер можна буде продавати та купувати алкоголь на території області.

Зміни до власного ж спільного наказу від 20 квітня  щодо заборони продажу алкоголю внесли очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій та начальник обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир Возний.

Відтепер алкогольні напої у магазинах можна буде придбати на годину пізніше.

Відповідний документ підписали 31 жовтня та оприлюднили на сайті адміністрації.

Відео дня

У новій редакції документа, зокрема, зазначено:  

«Заборонити до закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу чи небезпеки на території області торгівлю алкогольними напоями (крім пива та слабоалкогольних напоїв) та речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів):

  • з 22.00 до 10.00 (крім закладів ресторанного господарства);
  • з 23.00 до 10.00 у закладах ресторанного господарства та для споживання за межами закладу – з 22.00 до 23.00 години».

Нагадаємо, що від 1 березня до 23 квітня на території Хмельниччини майже два місяці діяла повна заборона на реалізацію спиртовмісних напоїв, крім пива і слабоалкогольних.

Від 23 квітня - було заборонено продавати алкоголь від 17.00 до 10.00 (крім ресторанів), у закладах ресторанного господарства - від 21.00 до 10.00, для споживання за межами закладу - з 17.00 по 21.00. 

Від 24 червня – діяла заборона продажу алкоголю від 21.00 до 10.00.

Додамо, що під забороною й далі зостається торгівля алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів), особам у військовій формі одягу або з наявними знаками розрізнення військових формувань, сил територіальної оборони, добровольчих формувань територіальної громади та правоохоронних органів.

До речі, комендантська година на Хмельниччині діє з 00.00 по 05.00. Її тривалість було змінено 30 вересня.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Іван Михальчишин

    Іде війна,хто про що думає.Хто переживає за наших воїнів ,що  гинуть в окопах захищаючи нас .А хто за алкоголь і на цьому наживається.
  • Юрий Савчук

    Це хочуть показати що щось роблять?
  • Наталя Закорчевна-рабійчук

    Іде війна,а Вас турбує алкоголь?Це яку дурну голову треба мати!?Заборонити взагалі продавати спиртне.Вип'єм в кінці за нашу перемогу.
  • Мізерна Інна

    В так звані заборонені години продають на повну котушку

keyboard_arrow_up