„Стометрівка” переїхала

„Стометрівка” переїхала
Вже з понеділка екскаватори та крани почали вивозити блоки, на яких були розташовані торговельні палатки. За цим процесом спостерігали як мешканці міста, так і самі ж торговці алейки. Проте з таким вирішенням проблеми звільнення проїжджої частини на вулиці Проскурівського підпілля згідні не всі...

Продавці, що займалися торгівлею на проїжджій частині, перейшли торгувати у новозбудований торговельний павільйон „Престиж” на території споживчого товариства „Кооператор”, деяка частина з них не задоволена і не приймає умови рішення міської влади про звільнення алейки.
- Несправедливо вчинили з нами! Ми стоїмо тут багато років. Якщо в мене дрібний товар, я ж не можу піти з ним торгувати на другий поверх споживчого товариства „Кооператор”. Тепер на наше місце на тротуарі претендують ще й цигани!, - розповіла продавець, яка не побажала назватися.
Самі ж жителі будинків, що розташовані на території „стометрівки” скаржаться про те, що стихійна торгівля не дає їм спокою.
- Центр міста, у якому присутня повна антисанітарія. Про які гігієнічні норми може йти річ! Вийшовши на балкоми просто нічим дихати. Хмельничани, які живуть у будинках прокидаються о четвертій ранку від шуму, який зчиняють торговці, - сказала хмельничанка Тамара.
- Торговців, які перебували з палатками на тротуарах, залишили. Ринок „Ранковий” уклав з продавцями угоду про торгівлю ще на один рік. Цього тижня на проїжджій частині буде відкритий рух транспорту, - зазначила начальник Хмельницького управління торгівлі Валентина Москалюк.
Павільйон „Престиж” працює щодняз восьмої до п’ятої години.
Інформаційна служба газети “Діловий тижневик “ВСІМ”

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    "Вже з понеділка ескалатори та крани почали вивозити блоки, на яких були розташовані торговельні палатки." - які таки ЕСКАЛАТОРИ???

    Anonymous reply Anonymous

    На мій коментар так і відповідь від автора статтті не поступила. А щодо екскаваторів.... читайте уважно...там вірно написано)))
  • Anonymous

    Доброго дня! В мене зауваження.... новозбудований павільйон невже називається "Престиж"? А не пробували прочитати хоча б назву при вході в нього? Там написано "Пасаж"))) Ось і думай куди це наша алея переїхала: чи на ринок, який вже знесли (що раніше був навпроти Аптеки №1), чи дійсно на територію "Коопреатора)...Дилема)))
  • Anonymous

    Давно пора було!

    Anonymous reply Anonymous

    як для мене, то погано що вони переїхали. я навряд чи коли буду заходити в той Престиж. А так собі по дорозі додому часто щось купував на стометрівці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up