Стовпи на вулицях Хмельницького почистять від об'яв

Стовпи на вулицях Хмельницького почистять від об'яв
  • У Хмельницькому пройде місячник очистки та благоустрою міста.
  • Він триватиме з 19 березня по 19 квітня. 
  • Прибиратимуть не лише комунальники. Долучитися просять хмельничан.

У Хмельницькому проведуть санітарне прибирання. Розпорядження про початок місячника підписав міський голова Олександр Симчишин 7 березня. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міськради.

За цей період планують очистити від сміття дороги, вулиці, парки, прибережні смуги, сквери, дитячі та спортивні майданчики, підвали, прибудинкові території тощо. Керівники підприємств, установ та організацій також мають прибрати на прилеглих територіях. А от хмельничан просять навести лад на територіях приватних садиб.

У рамках місячника відбудуться акція "Про рекламу" під час якої очистять місто від "стихійних" оголошень на стовпах, деревах тощо.

Відео дня

Із розпорядження Олександра Симчишина про старт місячника:

 Керівникам комунальних підприємств, установ та організацій провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій з вивезенням сміття на міський полігон твердих побутових відходів.

 Підприємствам, установам та організаціям різних форм власності під час проведення місячника відновити місця розритих проїжджих частин вулиць, тротуарів та провести підсів трави на зелених зонах та посадку молодих дерев.

Управлінню архітектури та містобудування (З. Пилипчук) рекомендувати розповсюджувачам зовнішньої реклами привести рекламоносії у відповідність до вимог Закону України «Про рекламу».

Комунальному підприємству “Міськсвітло” (В. Пекарський), Хмельницькому міському району електромереж (С. Олійник), комунальному підприємству “Електротранс” (В. Паламарчук) очистити опори від об’яв.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sergey Kudinov

    це ...опа, коли рекламою  обліплені всі стовпи, всі двері і всі стіни...
  • Роман Савчук

    залишать тільки рекламу свободи. бо того трогати ніззья:):):)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up