Святкові вихідні: коли та скільки будуть відпочивати українці цієї весни (КАЛЕНДАР)

Святкові вихідні: коли та скільки будуть відпочивати українці цієї весни (КАЛЕНДАР)
Фото ілюстративне
  • Навесні ми отримаємо додаткові вихідні з нагоди державних та релігійних свят.
  • Коли саме вдасться відпочити, дізнавайтеся далі.

Цієї весни українці матимуть чотири додаткові вихідні дні. Їх нам подарують такі свята: Міжнародний жіночий день, Великдень, День праці та День перемоги.

- Міжнародний жіночий день, який святкують 8 березня, цьогоріч випадає на неділю. Відтак, вихідний день переноситься на понеділок - 9 березня. У результаті ми отримаємо аж три вихідні підряд.

- Великдень цього року будуть святкувати 19 квітня. Через свято у понеділок, 20 квітня, українці отримають ще один додатковий вихідний.

Відео дня

- 1 травня відзначають День праці. Він припаде на п'ятницю. Відтак, вихідні триватимуть з 1 аж по 3 травня.

- 9 травня українці святкують День Перемоги. Він припаде на суботу, тож вихідний буде і в понеділок, 11 травня. Таким чином  ми будемо мати знову три вихідних поспіль.

Нагадаємо, згідно із розпорядженням Мінсоцполітики, у 2020 році в Україні загалом передбачено 12 додаткових вихідних з нагоди релігійний та державних свят. Щоправда, частину з них нам доведеться відпрацювати. 

Читайте також: Великий піст 2020: коли починається та скільки триває

КАЛЕНДАР 24tv

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Василь

    Не були дружні і напевно не стануть .... Звикли тишком-нишком їздити і батрачити на когось, а згуртуватися між собою і дати лад у власній країні нездатні. Ще дуже звикли перебувати в стані святкування , навіть якщо свят немає або є , однак не обовязково використовувати їх як привід для чаркувань, - все рівно  чаркуються, часто демонструючи свої застільні можливості, які так само, як  виникли в ході , -зникають  із завершенням застілля та настанням похмілля. Пустопорожні балагани , суперечки з формальних мотивів тощо. Докорінно потрібно все змінювати, але не готові чи просто не здатні - результат один: в кращому випадку залишаємося на місці, в гіршому - нами котять та котимось вже й самі далі до наміченої котилами останньої межі... Хочеться дуже голосно гукнути : "Прокиньтеся! - Нас обікрали!"
  • Любов Стаднік

    Ось..і вам..факт...чому??? ми  бідні та дурні... Та..ми у европу їздим ...а там... думаєш..Боже..коли пауза?? Тому і  піднімаем европу...  а ненька, Україна.. занепадає.. Питання, коли, цей терендець закінчиться? Усі.. розуміють..та зробити нема.. А , я вам скажу..коли заробітчани, які пройшли пекло... так пекло у европі... та.. про себе дадуть знати.. це держава знає..що... Люди, які  не очікують на владу і ні на кого... ідуть у перед.. Тому... Досить..спати.. та ледарювати... Хлопці гинуть..а ми на заробітках..та кожен державу підтримує... Китайці ... тихо та спокійно.. заселитися можуть на нашій землі.. Повертати людей? Так... зрадістью... приїдем...кожного разу... коли ми приїджаєм..все...не поїдем..та кожен з нас.. покрутиться..на рідній землі..та за валізу..і у европу...
  • Гнатюк Олександр

    Більше свят менша зарплата
  • Анонім

    Маловато буде
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up