Танці з зірками: Леся Нікітюк вразила судів "народним" фрістайлом та харизмою

Танці з зірками: Леся Нікітюк вразила судів "народним" фрістайлом та  харизмою
  • Вчора, 26 серпня, на каналі 1+1 стартував новий сезон танцювального проекту "Танці з зірками".
  • Чотирнадцять пар у прямому ефірі запалили на паркеті. Серед них була і телеведуча з Хмельницького.
  • Разом з партнером вони виконали танець у стилі "фрістайл", який мало кого залишив байдужим. А як вам перший виступ Лесі в "Танцях з зірками"?

У неділю, 26 серпня, на екрани вийшов перший випуск нового сезону шоу "Танці з зірками". 14 зіркових учасників запалили на головному паркеті країни у прямому ефірі. Серед них була і телеведуча Леся Нікітюк. Її партнером став Максим Єжов - дворазовий чемпіон України зі спортивно-бальних танців.

Перед виходом на паркет Леся призналася, що танцюватиме за всіх дівчат на дискотеці.

"Хай на вулиці буде грім, б’є блискавиця, а на паркет виходить Леся – молода вовчиця", - пожартувала вона.

Відео дня
blockquote>

Пара Лесі з Максимом виступили другими. Вони виконали танець у стилі "фрістайл" під пісню Loboda "Super Star". Суді оцінили виступ Лесі по-різному. Пару похвалили за емоційність та харизматичність, а ось техніка виконання була ненайкращою.

Як зазначив Влад Яма, коли він дивився на виступ, то уявив себе в найдорожчому нічному клубі Хмельницького, де все було яскраво, дуже щиро та відверто. Але, під час виконання парою одного із трюків, Яма чомусь раптом згадав, що йому потрібно купити драбину на дачу. На що натякав суддя, залишилося загадкою.

Водночас Катерина Кухар рекомендувала Лесі взяти декілька уроків етикету у пані Фреймут.

Найм'якшим з усіх суддів був MONATIK, який похвалив Лесю за її прогрес не лише у танцях, а й у кар'єрі.

Загалом пара Лесі та Максима отримала 18 балів за свій виступ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Pavel Kondrashov

    Ну ни как не получается конфетка.
  • Natasha Dombrovska

    Не дивлюсь це шоу бо танцює там путлеровська шалава
  • Леонид Наседкин

    Вона тока "вродлива",як Фреймут
  • Олена Мороз

    Ну, таке...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up