ТОП-10 жартів від Лесі Нікітюк на святкуванні Дня міста у Хмельницькому

ТОП-10 жартів від Лесі Нікітюк на святкуванні Дня міста у Хмельницькому
  • Ведучою вечірнього концерту була відома хмельничанка Леся Нікітюк.
  • Не обійшлося без жартів. 

У Хмельницькому довго думали над тим, хто ж розважатиме публіку в День міста. Вирішили, що вечірній концерт має вести знаменитість із Хмельницького. Зійшлись на тому, що ведучою святкового дійства на головній сцені буде Леся Нікітюк. За свій тригодинний виступ вона "заспівала" 20 тисяч гривень. 

Як жартувала з хмельницькою публікою відома телеведуча Леся Нікітюк, бачили журналісти vsim.ua. Ми обрали для вас найцікавіше. 

Про сукню на Лесі

Ведучий Антон Довлатов: В тебе крута сукня. Що це за візерунки на ній, що зображено?

Відео дня

Леся Нікітюк: Це обличчя всіх президентів нашої країни. 

Антон Довлатов: Кравчук, Кучма, навіть Порошенко є. А де Янукович?

Леся Нікітюк: Він був знизу, тому плаття прийшлось вкоротити. 

Про маршрутку № 2

Ох я пам'ятаю ту маршрутку Ракове-Гречани. Ту маршрутку - двойку. Я вам хочу сказати, що коли я ниряла до акул на островах, то то було не так страшно, як їхати в цій маршрутці. 

Про Лесю на сцені

Коли я з'явилася на сцені, я побачила дуже багато посмішок. Я з недавніх часів, коли кудись виходжу, то люди мені часто посміхаються. І я зрозуміла, що на сьогоднішній день як швидкісний інтернет. Там, де я з'являюсь, люди посміхаються, а де зникаю - то люди матюкаються.

Про онуку

Я знаю, що дуже багато людей сьогодні прийшли подивитися на "Onuka". Це дуже добре. Моя бабуся теж сьогодні прийшла, але подивитися на мене, на свою онуку. Бабцю, дай Боже вам здоров'я. 

А ви знаєте, хто зараз готується виступати? Онука? Взагалі мала виступати баба Параска, але в неї сезон закруток, тому вона прислала онуку.

Про 100 баксів в пляшці

В передачі "Орел і решка" я заховала приблизно 60 пляшок зі 100 баксами по всьому світі. Я думала заховати цю пляшку зі 100 баксами тут, в рідному місті. Але думаю, люди почнуть тротуари піднімати, почнуть перевертати будинку. А як потім дивитися в очі мерії? 

Про Мотор'роллу

Колись я почула пісню "Восьмий колір", там співається "Я йшов по воді і назад озирався". Я подумала, що соліст цієї групи затопив сусідів і йде та озирається, чи сусіди доганяють. 

Колись Мотор'ролла то був мій улюблений телефон. А моя подруга взагалі на телефон Мотор'ролла ставила пісню Мотор'ролли. 

Про річницю Дня міста

Це ж 586 років. Сєня, це ж одноліток Павла Зіброва. 

Про хмельницький базар

Я сьогодні зранку забігала на хмельницький базар. І жіночка каже до мене: "Леся, я хочу подарувати вам десяток яєць, бо ви мене спасли від депресії". А я кажу: "Жіночко, давайте я вас ще від чогось спасу, може, ви мені курку подарите". 

Про кепку для мера

Олександр Сергійович, ви знаєте, я багато об'їздила країн і нещодавно була Сполучених Штатах Америки і думаю, мене запросили вести День міста, треба якийсь подарунок для шановного мера, чи магнітик, чи що. Знайшла дуже класну бейсболку, але тут підпис "I am president". Така бейсболка тільки у вас і два тижні назад була у Трампа.

Про українську кухню

Я дуже люблю українську кухню. Я перепробувала майже всі кухні світу, але українська найкраща. Не того, що моя мама класно готує, а того що вона дійсно смачна. От ви тільки подивіться як відрізняються кухні світу. Приходжу в ресторан в Кореї з собакою, а мені кажуть, що зі своїм не можна. В Японії в дорогих ресторанах люди їдять палочками, а в дешевих - крабовими палочками. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • danger83 aukro

    В цілому не погано для розважального заходу в неї був і сценарій і жарти про Хмельницький, але коли виступ Онуки затримався було помітно що Леся загубилась і почала вигадувати байки. І чогось їй ніхто не сказав що кіоск з хотдогами забрали з того місця вже десь років 5 тому, мабуть давно в центрі міста не була.
  • Anonymous

    Даже вибрані найкращі жарти, жартами назвати дуже важко, а все інше взагалі просто жах...
  • Сергей Аниськов

    і Ці всі понти вартують 20 тис. грн. бюджетних Коштів?

    Лилия∞ Басараб reply Сергей Аниськов

    Чому ви не ведете орел і решка??чому в вас нема своєї передачі??чому в ви не займаєтесь благодійністю??бюджетні кошти жалієте для Лесі??а для Онуки??а для Моторолли??

    IGOR reply Сергей Аниськов

    А то, что городские депутаты будут ездить в Европу "на обучение" за бюджетные средства - то не понты?

    IGOR reply Сергей Аниськов

    Ну для партии цель в любом случае оправдала средства... Концерт был за БЮДЖЕТНЫЕ средства, но в итоге была открытая многочисленная реклама "свободы" и даже Тягныбока притащили...

    Раз уже пиарили партию, то и деньги надо было партийные выделить на праздник! А то и волки сыты и зайцы целы....

    А по артистам, сначала орут, что дорого, а потом, когда делают площадки для всех желающих, по принципу "самое дешёвое или бесплатно", то начинают: "а там було тако, були ті і ті, а в нас як завжди якісь непотріб, неможуть нормально зробити"...

    Я доволен! Я плачу налоги и я рад, что хоть раз в году я получил удовольствие с праздника, который организовали!!!

    Уж лучше, чем разошлись бы по карманам депутатов....

    Андрій reply Сергей Аниськов

    Вам стільки за 1 захід не платять, ви того пінитесь?
  • Олег Шелестюк

    Скільки заплатили, на стільки і нашуткувала.

    IGOR reply Олег Шелестюк

    У нас люди не учитывают, что для выступления надо потратится на райдер (приехать, питаться, проезд, и.т.д.,), нужен сценический костюм на заказ (а не с Еврошопа), + Леся со сцены подарила ОТ СЕБЯ $100 в бутылке рождённому в этот день малышу (его родителю)....

    Это как на Евровидении, все орали, что Джамале выплатили гонорар 1 миллион гривен, хотя на организацию 3 номеров, задник (анимации), костюмы, райдер - ушло БОЛЬШЕ....

    Нашим людям лишь бы в чужие карманы залезть...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up