Три місяці залицянь і до шлюбу: хмельничани Сергій та Валентина одружились за добу

Три місяці залицянь і до шлюбу: хмельничани Сергій та Валентина одружились за добу
  • Сергій та Валентина стали першою парою у Хмельницькому, які взяли "шлюб за добу". 
  • Пара одружилась у зеленій залі Хмельницької міської ради. 
  • Як пройшло експрес-одруження, бачили журналісти vsim.ua.

Наречені Сергій та Валентина познайомились на святкуванні Дня Закоханих у спільної знайомої. З тих пір пара покохала один одного і зустрічається вже майже 3 місяці. Тиждень тому Сергій запропонував свої половинці вийти за нього заміж. Дівчина погодилась і вже сьогодні, 28 квітня, вони побралися. Не довго думаючи, вирішили одружитися за добу. 

- Ми разом вже десь три місяці. А одружитись вирішили тиждень тому. Для дорослих людей, як ми, це обдуманий поступок, а не спонтанно, як у молоді, - розповідає наречений Сергій. 

Відео дня

Шлюб за добу молодята взяли в зеленій залі Хмельницької міської ради. Саме це місце і є однією з локацій, де від сьогоднішнього дня можна буде одружитись за 24 години. Туди порадіти за наречених прийшли їхні родичі та близькі. Не стримуючи сліз молодятах кричали "Гірко!". 

- Син прийшов і сказав, що буде одружуватись. Емоції мене переповнювали. Сльози летіли від радості. Я дуже рада, що в мене буде така невістка, вона хороша людина, весела. Хоч вони і мало знайомі, але все роблять разом. А те, що так швидко, то нічого страшного, я теж з чоловіком через три місці одружилась і прожили вже 33 роки, - каже мама нареченого Тамара Миколаївна. 

Нагадаємо, що сьогодні, 28 квітня, у Хмельницькому стартував проект "Шлюб за добу". Для проведення церемонії експрес-одруження молодята можуть обрати 5 локацій. Реєстрація шлюбу за 24 години коштуватиме від 1100 до 1690 гривень залежно від обраної локації та додаткових послуг. 

Нареченим розсталили вишитий весільний рушник

Молодята поставили свої підписи і офіційно взяли шлюб

Подружжя Шпулаків випили шампанського за щастяТричі "Гірко!" для молодятПодружню пару благословили батькиПодарунки молодятам вручили від міської ради

Після експрес-одруження Сергія і Валентину вітали родичі та близькі

Гостей церемонії розважав ансамбль "Імпреза"Для молодят принесли святкові короваї

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Irina Slobodian

    Кохання або є , або немає !

    І , ніхто ніколи не дасть Вам гарантійного талону на козання (хоч після 1хвилини знайомства , хоч після 10  років ...)

    Кохання , воно таке ...
  • Анна Островська

    не віриться в кохання за 3 місяці)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up