Церемонія нагородження «Народного бренду-2016»: як це було

Церемонія нагородження «Народного бренду-2016»: як це було
  • Відбулася довгоочікувана церемонія нагородження конкурсу "Народний бренд-2016".
  • За довіру хмельничан Корпорацiя RIA вручила переможцям дипломи та статуетки "Ніка".
  • Церемонія нагородження перетворилася на яскраве і незабутнє дійство.  

Вже традиційно наприкінці року RIA нагороджує найкращі підприємства міста, які визначали хмельничани. Церемонія нагородження відбулася у затишному залі нічного клубу «Сахар» вчора, 23 грудня. 

Нагадаємо, що цього року за довіру хмельничан змагалися майже 1500 компаній у 37 номінаціях. Протягом двох місяців на сайті brand.top20.ua проходило голосували за найкращі підприємства, компанії, торгові марки. 

У вигляді визнання якості хмельничани зробили передноворічний подарунок тим, кому довіряють. Представники бізнесу Хмельницького отримали найголовніше - визнання споживача. Найкращі з кращих стали учасниками щорічної програми церемонії нагородження.
Довіра з боку лояльних клієнтів і споживачів - обов’язкова складова успіху, тому нагорода «Народний бренд», як символ довіри споживачів, особливо високо цінується. 
Головна частина «Народного бренду» - нагородження переможців дипломами і статуетками богині перемоги «Ніка». Ведучі оголошували бренди, які посіли перше місце в своїй категорії. Нагороджував їх регіональний директор компанії Медіа Корпорації RIA Сергій Халамендик. 
Після привітань і оплесків переможці святкували перемоги під дзвін келихів. Особливим гостем свята став популярний хмельницький гурт Мотор'ролла. Музиканти не дали нікому сумувати. Декілька разів гості просили гурт заспівати на біс. І їм не відмовили! 


Партнери та переможці конкурсу високо оцінюють зусилля Медіа Корпорації RIA у проведенні свята. Вони були запрошені на сцену для урочистої подяки.
  • Генеральний партнер свята - ЖК "Агора",
  • партнер-магазин - OKCarpet,
  • фотостудія "Інша студія",
  • інформаційний партнер - агенство "Автореклама". 

- Народний бренд - справжня відзнака, яка потрібна місту. І ми робимо усе можливе, щоб розвивати Хмельницький і втілювати мрії в життя, - ділиться думками директор ЖК "Агора", генерального партнера "Народного бренду" Вадим Баглачов. - У будь-якій роботі головне - якість.

Відео дня

- У нас дуже гарний і святковий настрій, - каже Ігор Цимбалюк (ліворуч), співзасновник агенства "Автореклама" - партнера свята. -  Відзнака "Народний бренд" дуже потрібна, адже вона активізує громадян і змушує компанії працювати краще. Хотілося, аби подібні конкурси проводилися частіше. А ми будемо раді підтримувати усі починання RIA. 


Більше фото з події та думки переможців очікуйте у наших наступних публікаціях. Слідкуйте за оновленнями на сайті vsim.ua.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up