Цілий світ – у долонях: на Ярмолинеччині встановили особливий пам’ятний знак

Цілий світ – у долонях:  на Ярмолинеччині встановили особливий пам’ятний знак
Світлини зі сторінки Хмельницького обласного Управління лісового й мисливського господарства

Приурочили його лісівникам усіх поколінь і лісу.

Кущ калини у долонях… У Ярмолинецькому лісгоспі встановили пам’ятний знак «На славу українському лісу».

«Така ідея – не випадковість: саме дбайливі руки дають життя дереву, що зростатиме, мужнітиме... А далі сотні, тисячі таких дерев створять міцний лісовий стрій, що захищатиме край та усю планету…», - пояснюють у Хмельницькому обласному Управлінні лісового й мисливського господарства.   

Урочисте відкриття скульптури присвятили Дню працівника лісу.

Відео дня

У такий спосіб, констатують, увіковічнили працю лісівників усіх поколінь, які садили, плекали, оберігали ліс для прийдешнього. У цих могутніх долонях, уточнюють, майже 85-літня історія трудового колективу.

«Наше завдання – зберегти пам'ять про невтомну працю представників лісівничої галузі, котрі не просто садять ліси, їх доглядають, - наголошує директор підприємства Іван Кирилюк. - Скільки серед наших колег є воїнів-інтернаціоналістів, скільки лісівників рятували світ від Чорнобильської катастрофи… Герої Небесної Сотні та АТО-ООС, Герої, які зараз в окопах захищають кожного з нас... Усе це – у цих символічних долонях, які тримають не лише цей паросток, а увесь світ».

Того ж дня лісівники вшанували пам’ять полеглого на війні тракториста Зіньківського лісництва ДП «Ярмолинецьке лісове господарств» Ігоря Рембача.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up