Туалет у парку Шевченка обіцяють відремонтувати до кінця року. Як він може виглядати

Туалет у парку Шевченка обіцяють відремонтувати до кінця року. Як він може виглядати
  • Громадську вбиральню у сквері Шевченка хочуть перенести з підвалу на землю. 
  • Туалет капітально відремонтують, а також змінять зовнішній вигляд. 
  • Як може виглядати туалет та коли його зроблять, дізнавалися журналісти vsim.ua.

 

Громадська вбиральня у парку Шевченка виглядатиме інакше. Управління ЖКГ вже замовило проект капітального ремонту Новий туалет стане наземним та матиме один поверх. Аби визначитися із зовнішнім виглядом, оголосили конкурс. Він тривав з 3 по 21 березня. 

- Ми запланували капітальний ремонт туалету в парку Шевченка і оголосили конкурс на зовнішній вигляд. За це отримали багато критики, що ми неграмотні і не можемо зробити самі. Зовнішній вигляд туалету - це також лице міста. Він не може бути якоюсь вбогою хатинкою чи схованим в підвалі, - розповідає vsim.ua начальник управління ЖКГ Хмельницької міської ради Василь Новачок. 

За його словами, громадську вбиральню планують зробити до кінця цього року. Кошти на неї виділять, як тільки буде готова проектно-кошторисна документація. Скільки піде на облаштування туалету, поки не знають. 

Відео дня

А зараз хмельничанам пропонують до 14 квітня проголосувати за один з 7 ескізів. Для цього треба відправити інформацію із номером відповідного проекту за електронною адресою: [email protected], тел. 65-76-76.

Друзі, а який проект подобається вам? Пишіть у коментарях. 

Проект № 1Проект № 2Проект № 3Проект № 4Проект № 5Проект № 6Проект № 7

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Алекс

    головне, щоб культурно і чисто було
  • Віталій

    А не дешевше,  зробити ремонт в середині?і окультурити з зовні?

    Чим робити все з нуля, те руйнувати вивозити?
  • краина рад

    Я памятник себе воздвиг нерукотворный,

    К нему не зарастет народная тропа,......... недомер О. Сечишин м. Хмельницький -2017р.))))))))))

    Алекс reply краина рад

    недомер тот - кто пишет подобный бред
  • Іра Шубравая

    хіба 1 та 4 не однакові???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up