Тюльпани і вазони по 40 гривень: які квіти вибирають хмельничани до свята

Тюльпани і вазони по 40 гривень: які квіти вибирають хмельничани до свята
- Я обрав тюльпани. Вони мені сподобались, подивіться, які гарні, - сміється хмельничанин Андрій, який якраз купує чотири різнокольорові міні-букетики. За такий букетик просять 45 гривень.
  • Напередодні свята квітковий базарчик біля «Дитячого світу» працює на повну.
  • Найчастіше беруть тюльпани і гіацинти у вазонах. 
  • Продавці кажуть, на квітах до свята хмельничани цьогоріч економлять.

 

З самого ранку у центрі міста метушня. Біля «Дитячого світу» продавці розклали палатки з квітами. Вибір на будь-який смак і гаманець – тюльпани оберемками, вазони з весняними гіацинтами і вишукані троянди. Торговці запевняють, квіти сподобаються навіть найпримхливішій леді. Біля кожної торгової точки є покупці. Хтось купує по 10-15 штук, на цілий жіночий колектив. Дехто ж довго і уважно придивляється до однієї квітки. В тренді незмінно залишаються тюльпани. Тут їх – хоч греблю гати. Червоні, білі, з «махровими» пелюстками, малинові і помаранчеві. За квітку просять від 15 до 20 гривень. 

Окрім шаленого вибору тюльпанів є мімоза, гіацинти - блакитні, фіолетові, ніжно-рожеві. Останні продають у вазоні. Коштує він 40 гривень. Таку ж суму просять за крокуси. 

Відео дня

- Купують різні квітки. Але найчастіше, звісно, тюльпани...червоні чи білі. Бо ціна трохи "кусається". Люди вибирають дешевше, прицінюються. Буває вазончики беруть, - розповідає продавчиня Тамара.

Гіацинти коштують від 40 гривень за вазончик

Тюльпани купують переважно по штучці або по три квітки

Вибір тюльпанів - на будь-який смак

Трішки скупіший вибір троянд

Тюльпани коштують 15-20 гривень за квітку

Ароматна мімоза - для креативних

Багато хто з продавців торгує тут напередодні 8 березня не перший рікПокупців у центрі міста не бракує

У деяких продавців можна навіть придбати квіткову композицію

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег

    молодці!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up