«У будинку повиривало двері»: наслідки нічної атаки на Хмельниччину

«У будинку повиривало двері»: наслідки нічної атаки на Хмельниччину
Фото зі сторінки «Суспільне Хмельницький»
  • Загиблих і поранених внаслідок нічної російської атаки немає.
  • Люди продовжують ліквідовувати наслідки нічної ворожої атаки.

У ніч на 29 травня російські окупанти вкотре завдали удару по Хмельниччині. Є влучання у військових об’єкт. Спалахнули пожежі на складах паливно-мастильних матеріалів та зберігання бойових матеріальних цінностей, зазначили в Хмельницькій ОВА.

Загиблих і поранених внаслідок нічної атаки немає. Про це не на камеру повідомив «Суспільному» голова громади, на території якої розташовується об’єкт. Пожежу на складах рятувальники загасили. Люди продовжують ліквідовувати наслідки вибухової хвилі.

У ближніх до місця влучання селах пошкоджень немає. Вибухові хвилі пішли на місто. Там на одній вулиці, майже на околиці, жителі ще вранці позбирали розбите скло.

Відео дня

Степан Корчевний не спав з третьої ночі. Внуків, невістку й сваху сховав у підвалі, а сам зостався біля будинку. Розповідає, десятками летіли уламки ракети. Найбільший упав на сусідське обійстя.

«Десь о четвертій початок п'ятої години була найсильніша вибухова хвиля, - пригадує. - Така, що собака забіг в гараж. А в будинку повиривало двері, навіть ті, які були зачиненні на замок. Шифер зірвало і повибивало нагорі сім вікон».

П'ять вікон і двері в літній кухні вибило й у сусіда Корчевного Михайла. Вставляти й ремонтувати їх вирішив сам. Чоловік каже, що його троє дітей дуже налякалися нічних вибухів.

Додамо, що в ніч на 29 травня над західними областями збили 6 крилатих ракет та 10 дронів.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up