Скільки хмельничани не спали цього місяця: порахували нічні тривоги (ІНФОГРАФІКА)

Скільки хмельничани не спали цього місяця: порахували нічні тривоги (ІНФОГРАФІКА)
Ілюстративне фото
  • Найдовша тривога цього місяця тривала майже п’ять годин.

  • Дізнавайтеся, скільки всього їх було та який день був «найтривожнішим».

Повітряні тривоги на Хмельниччині оголошують по кілька разів на місяць. Зазвичай це відбувається вночі, і триває сигнал кілька годин. Зазвичай для хмельничан тривоги обходяться без «прильотів». Втім, часом вони таки стаються.

Журналіст vsim.ua проаналізував статистику тривог на Хмельниччині за травень. Для цього скористався даними сайтів alarmmap.online та alerts.in.ua. Результати такі:

  • Відео дня
    /li>

Як бачимо, саме 13 травня, коли стався масований обстріл у Чорноострівській ОТГ, був найтривожніший день. Тривогу тоді оголошували двічі — перед обстрілом та пізно вночі. Тоді ж різко зросла «тривожність». Якщо протягом 1-12 травня було майже 4,7 години тривалості тривог, то протягом 13-26 травня — майже 28,2 години сигналу.

Тривалість сигналу тривоги протягом кожного дня можна переглянути в інфографіці нижче.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Наталя Волянська

    От ви скажіть, а чи треба всім розказувати скільки неспали люди ,щоб знов якесь падло тішилось бідою і далі гатило в ночі.

    Майя Панчишина reply Наталя Волянська

    Новини Хмельницького на vsim.ua

    Люда Лутковська reply Наталя Волянська

    Новини Хмельницького на vsim.ua Молись!!!!! І не возмущайся!

    Новини Хмельницького на vsim.ua reply Наталя Волянська

    Наталя Волянська Вітаємо. Ви реально думаєте, що росіяни прочитають дану новину і подумають: а давайте но будемо гатити?
    Це перше
    Друге - Ви думаєте там в них ніхто не знає коли і скільки в нас тривог оголошують і через які причини?

    Третє - оці фрази і закиди в сторону журналістів "от нащо це писати" трішки дістали. Ви і не тільки пхаєте такі коментарі всюди. Але для чого, самі до кінця не розумієте.
    Ми розуміємо, що війна і всі налякані і т д. Але включіть врешті холодний розум і подумайте ще раз - чи може дана інформація стати причиною для обстрілу і т д?
  • Люда Лутковська

    Всім потрібно бути на поготові.бо рашисти нападають на нашу землю ночами. Моліться за своє життя і за наших захисників,щоб Господь допоміг збивати всі ворожі ракети,надія наша на допомогу Господню.
  • Люда Лутковська

    Всім потрібно бути на поштові,ножну ніч,молитись до Господа і благати допомоги собі і нашим захисникам,щоб не було ні одного промаху у збитті ворожої гадюки яку випустили рашисти.
  • ЧитачЧитачів

keyboard_arrow_up