У чому зустрічати рік Собаки. Поради дизайнера

У чому зустрічати рік Собаки. Поради дизайнера
  • В 2018 році на зміну Вогняному Півневі прийде Жовта Земляна Собака.
  • Важливо зустріти її з гарним настроєм та обрати правильний образ для новорічної ночі.
  • Бархат і велюр – ось тренд нового року.
  • Експерти радять зустрічати новий рік у яскравому одязі. Головне - не переборщити. 

Собака – тварина дружелюбна, на відмінну від Вогняного півня, стримана та не така екстравагантна, тому ідеальний типаж має відповідати характеру нового покровителя. Варто обрати більш спокійний та врівноважений образ. Але водночас не робити його надміру закритим та вичурним.

Жінкам краще одягти довгу сукню відповідних відтінків: жовтий, коричневий, земляний, оливковий, помаранчевий – будуть актуальними в новому сезоні. Любителькам міні слід обережно ставитися до вибору новорічного гардеробу – Земляна Собака не любить вульгарність. Тому про глибокі декольте та спідниці “аля поясок” слід забути. Не варто в 2018 році зловживати і леопардовими прінтами, адже кішки з собаками вороги. 

Чоловіки ж мають згадати про класичні костюми різного крою та варіацій. Не бійтесь експерементувати, поеднуйте різні фасони та відтінки. Зверніть увагу на моделі вільного крою. Використовуйте краватки та метелики. Щоб ваш образ був цікавим та оригінальним, підберіть декоративні вироби та аксесуари. Головне обрати look, в якому буде комфортно.

Відео дня

А що з цього приводу думають професіонали, журналісти «vsim.ua» запитали в хмельницького дизайнера Людмили Гарматюк.

- Колір фіолет і золотавий, натуральні тканини: бархат і велюр – ось тренд року Жовтої Собаки! Прекрасним рішенням для новорічної ночі стане світлий наряд, а в поєднанні з золотими прикрасами він зроблять ваш образ ідеальним, - каже Людмили Гарматюк.

Собаки – тварини прості та невибагливі, тим більше в 2018 році вони знаходяться під впливом стихії Землі. Тому перевагу варто віддавати простим нарядам класичного крою. Актуальні для всіх знаків зодіаку – яскраві акценти.

Що одягнути жінці

Прекрасній половині варто звернути увагу на жовту сукню максі або міді. Але в жодному разі не використовувати лимонні відтінки, собака цього не любить. Спідниці-карандаш – точно не варіант для свята, вбрання має бути легке й повітряне. Зверніть увагу на довгі сукні з відкритою спиною або завишеною талією. В Новорічну ніч не обовязково одягати сукню, прекрасною альтернативою буде брючний костюм теплих відтінків з широкими штанами. Якщо основний наряд переважно простий, то такі аксесуари, як сумочки, туфлі, хустки, прикраси, цілком можуть бути оригінальними і помітними.

Який образ пасуватиме чоловікові

Класичний костюм з яскравими акцентами – ідеальне рішення для свята. Проявіть свою індивідуальність! Не слід одягати піджаки, замініть їх желеткою або яскравою сорочкою.

До сірого костюма ідеально пасуватиме червона та коричнева сорочка з жовтим галстуком. В чоловічому образі мають привертати увагу широкі ремені, браслети, масивні запонки.

Підготувала Галина Білецька 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up