У День матері у Хмельницькому народилось п’ятеро немовлят

У День матері у Хмельницькому народилось п’ятеро немовлят
У День матері, 10 травня, у міському перинатальному центрі з’явилося на світ п’ятеро малюків – чотири хлопчики та одна дівчинка.

Деякі хмельничанки народжують вже не вперше. Загалом усі матусі почуваються дуже добре. З неприхованою радістю і щастям вони розповідають про своїх діток.

Молода мама Оксана Палилюлько-Семенюк народжує вже втретє. Жінка зізнається, що хотіла дівчинку, адже вже має двох синочків – Іллю та Ростика.

Однак, доля розпорядилась по-іншому, і от щаслива мати вже тримає на руках новонародженого Дмитра.

Відео дня

- Очікувала дівчинку, але все одно дуже сильно зраділа, адже люблю всіх своїх хлопчиків. Головне , щоб був здоровий, - каже хмельничанка.

Жінка розповідає, що за терміном повинна була народити раніше і вже спочатку травня декілька днів лежала у пологовому відділенні. Але потім відпросилась на свіже повітря.

Дмитрик народився із вагою у 3 кг 900 г

- Ми з чоловіком вирішили поїхати на дачу на день, щоб ввечері одразу повернутися. Вже по дорозі назад відійшли води, то прийшлося зразу їхати сюди. Але все пройшло дуже добре. Чоловік вперше був присутній на пологах, підтримував мене – відволікав та говорив зі мною, - ділиться Оксана Палилюлько-Семенюк.

Мати додає, що малюка вже зачекались старші братики. Дуже хочуть побачити. Чи прийдуть ще сюди за дівчинкою, поки не знає. 

Для хмельничанки Тетяни Бойко це друга вагітність. ЇЇ Олександр народився вночі з вагою у 3 кг 500 г та зростом у 52 сантиметри.

Жінка уже має чотирирічного сина Іллю.Каже, що хотіла народжувати саме у цей день.

- Прекрасні відчуття, це дуже хороша дата. Я люблю такі числа – 10, 20. Перший син народився 20 квітня, - розказує мати. - Коли народила, то дуже плакала від радості. Хоч вже маю дитину, але вперше сина було трошки боязко брати.

Хмельничанка Альона і її Михайло Михайлович. Хлопчик народився з вагою у чотири кілограми. 

Мам привітав головний лікар Хмельницького міського перинатального центру Андрій Ропотан та побажав їм міцного здоров'я та материнського щастя. А також з привітанням до центру завітав виконуючий обов’язки міського голови Хмельницького Костянтин Чернилевський. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    А що це їм Костя подарував? Вже готується до виборів і почав тихенько компанію?



    Ну а мамам і їх діточкам здоров'ячка і щастячка побільше!!!

    Анонім reply Anonymous

    вони собі знають що
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up