У Дунаївцях відкрили гуманітарно-соціальний центр для переселенців

У Дунаївцях відкрили гуманітарно-соціальний центр для переселенців
Фото - стопкадр з відео
  • Читайте, хто орагізатор та яку допомогу й як можна отримати в Центрі.

Гуманітарно-соціальний центр для переселенців почав діяти у Дунаївцях. Розташований він на другому поверсі ТЦ «Сьомий континент», що на вул. Шевченка, 59.

Відкрили Центр благодійний фонд «SOS: Штаб громадянської оборони» спільно з благодійним фондом «Рокада» та за сприяння Дунаєвецької міської ради.

Працюватиме -  з понеділка по п’ятницю від 10.00 до 15.00.

Відео дня

У ньому надаватимуть психологічну та гуманітарну допомогу переселенцям різного віку. Для діток тут організовуватимуть майстер-класи. Для реєстрації, наголошують у Дунаєввецькій мерії, необхідне посвідчення особи та довідка ВПО.

Долучитися до проєкту планує і Кам’янець-Подільська міська організація Товариства Червоного Хреста. Зокрема, постачаючи гуманітарну допомогу та запроваджуючи свої ініціативи. Приміром, майстер-класи першої домедичної допомоги, сеанси психосоціальної підтримки та медико-соціальнї бригади.

До речі, за словами міського голови Дунаївців Веліни Заяць, на території громади мешкає 2133 внутрішньо-переміщених особи. Хтось – тимчасово, а хтось залишиться й після завершення війни.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up