У двох містах на Хмельниччині затримали наркотоділків із Полтавщини

У двох містах на Хмельниччині затримали наркотоділків із Полтавщини
  • Троє дилерів спеціально приїхали на Хмельниччину для збуту наркотиків.
  • Їх затримали в Староконстянтинові та Кам’янці-Подільському.

У двох містах на Хмельниччині правоохоронці затримали двох чоловіків та жінку, які приїхали із Полтавщини для розповсюдження наркотиків. Один із них, намагаючись втекти, застосував сльозогінний газ в обличчя поліцейських.

За інформацією поліції, виявили “закладників” у Старокостянтинові та Кам’янці-Подільському.

Так, у Старокостянтинові 2 лютого правоохоронці затримали 40-річного чоловіка, який розкладав пакунки з наркотиками в лісовому масиві на околиці міста. Зловмисником виявився “гастролер” із Полтавської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. У нього вилучили 36 згортків з кристалічною речовиною.

Відео дня

Того ж дня поліцейські затримали ще одну “гостю” із Полтавщини. 33-річна жінка спеціально приїхала на Хмельниччину для збуту наркотиків. У неї правоохоронці вилучили понад 70 “закладок”.

Усі вилучені речовини направили на експертизу, яка підтвердила, що в обох випадках – це особливо небезпечний синтетичний наркотик PVP, – йдеться в інформації.

У Кам’янці-Подільському затриманим наркоділком виявився 25-річний мешканець Полтавщини. Він привернув увагу правоохоронців підозрілою поведінкою, тому поліцейські перевірили у нього документи.

Помітивши людей у формі, чоловік почав тікати, але йому це не вдалося. Тоді він розпилив сльозогінний газ в обличчя одного з працівників поліції. Попри все, поліцейські та бійці Національної гвардії, які прибули на допомогу колегам-правоохоронцям, затримали зловмисника”, – повідомили в поліції.

Під час огляду в нього виявили поліетиленовий пакет з білою речовиною, вагою близько 500 грам. Експертиза показала, що це особливо небезпечний синтетичний наркотик PVP.

За цими фактами незаконного зберігання та збуту наркотиків відкрито кримінальні провадження. Також вирішується питання про оголошення підозри також за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень.

Усіх затриманих “торговців” будуть судити.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Николай Кулина

    Падлюк на захист держави,на схід

keyboard_arrow_up