У Гречанах відкрили оновлений за 2 мільйони стадіон

У Гречанах відкрили оновлений за 2 мільйони стадіон
  • Стадіон «Локомотив» почали ремонтувати ще в 2016-ому.
  • На всі роботи з бюджету пішло майже 2 мільйони гривень.
  • Відкривали оновлений стадіон з танцями і співами.
  • Перший матч на ньому зіграли екс-зірки «Поділля» і чиновники міськради.

Стадіон «Локомотив» у Гречанах збудували в 60-их роках. Відтоді він піддавався лише косметичним ремонтам. Трибуни, роздягальні й футбольне поле тут були в занедбаному стані. На газоні, як часто казали спортсмени, страшно було не те що грати, а ходити. Попри це, стадіон продовжували використовувати. Окрім «Локомотива», «Поділля» і поля на ДЮСШ-1 футболістам подітися було практично ніде.

Наважилися закрити «Локомотив» на ремонт лише в 2016-ому. Задумали оновити не лише футбольний газон, а й роздягальні й бігові доріжки. Також стадіон огородили високим металевим парканом. Роботи тривали більше року. На все з бюджету пішло 1,95 мільйона гривень.

Відео дня

Урочисте відкриття оновленого стадіону відбулося сьогодні, 8 вересня. Запланували промову міського голови і пере різання стрічки не 16:00. Перед цим перед сотнями глядачів виступали вихованці СКЦ «Плоскирів». Діти співали і танцювали. Така програма затягнулася на 30 хвилин. Усі чекали на приїзд Олександра Симчишина. Мер запізнився.

Після короткої промови міського голови урочисто перерізали стрічку. Кращим спортсменам міста з нагоди Дня фізичної культури і спорту вручили грамоти і подарунки. Лише після цього розпочався перший матч на оновленому стадіоні. Команда ветеранів хмельницького футболу грала проти команди міської ради.

Серед зірок хмельницького футболу на поле вийшли Ігор Хіблін, Аркадій Баталов, Валерій і Вадим Крохани, Василь Бурмич, Адальберт Руснак й багато інших. Протистояли вже віковим гравцям чиновники міськради: Олександр Симчишин, Михайло Кривак, Олександр Чорнієвич, Артем Ромасюков, Сергій Ремез, Олександр Луков, Олександр Дикий, Олександр Скалій та інші.

Стадіон огородили високим парканом. Його будуть закривати після завершення матчів чи тренувань.

 

Найбільше часу зайняло оновлення газону. Чекали, доки трава набере необхідної густоти. Облаштували також систему поливу.

 

Перші враження про газон в хмельничан в основному позитивні.

 

На відкриття прийшло чимало хмельничан.

 

Діти із спортшкіл міста вже випробували новий газон.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up