У хмельницьких патрульних буде новий керівник. Костенка перевели

У хмельницьких патрульних буде новий керівник. Костенка перевели
  • Відсьогодні, 26 січня, Олег Костенко більше не керуватиме управлінням патрульної поліції у Хмельницькій області.
  • Його переводять на іншу посаду. Куди, поки не повідомляють.
  • Його обов'язки тимчасово буде виконувати заступник. 

З часу появи патрульної поліції у Хмельницькому її начальником був Олег Костенко. Через два роки керівника хмельницьких патрульних вирішили перевести на іншу посаду. Офіційно він звільнив крісло начальника сьогодні, 26 січня. В прес-службі управління патрульної поліції Хмельницького поки не кажуть, де ж працюватиме Олег Костенко. Скоріш за все, він залишиться у Хмельницькому. 

- Згідно регламенту ми не можемо розглошувати його нове місце роботи до моменту офіційного представлення. Вже у понеділок-вівторок його мають представити. Тоді і стане відомо, - каже речник УПП Хмельницького Роман Мартинюк.

Тимчасово виконуючим обов'язки начальника управління патрульної поліції Хмельницького буде заступник Костенка Олег Роо. 

Відео дня

Нагадаємо, Олег Костенко родом з Києва. У 2015 році його призначили начальником управління патрульної поліції у Хмельницькому. Тоді він переїхав до нашого міста. У Києві в нього залишилась дружина і дочка. 

Читайте також: Начальник патрульної поліції Хмельницького розповів про «іспити» на дорозі та провокаторів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентин Макаренко

    Та вы Заипадромили!!! Шило на мыло? Хороший  мент это мертвый мент.(поговорка)  Идиоты
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up