У Хмельницькій обласній лікарні буде новий керівник. Що відомо

У Хмельницькій обласній лікарні буде новий керівник. Що відомо
  • На вакантне місце було 4 претенденти. 
  • Конкурсна комісія віддала перевагу чиновнику з ОДА.
  • Хто він та коли почне працювати?

13 років Хмельницьку обласну лікарню очолював Аркадій Флаксемберг. Влітку цього року сплив термін його контракту на посаді. А 19 вересня депутати Хмельницької обласної ради затвердили розпорядження щодо звільнення головного лікаря. Вакантне місце пустувало недовго. На посаду оголосили конкурс. Сьогодні, 5 грудня, комісія визначила нового директора комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна лікарня”.

Ним став чинний директор обласного Департаменту охорони здоров’я Яків Цуглевич. Про хід конкурсу, конкурентів та подальші плани він розповів журналістам vsim.ua.

  • Відео дня
    /li>

Поки Якова Цуглевича офіційно не призначили, він залишається на посаді в обласному Департаменті охорони здоров’я. Каже, що після сесії обласної ради “підкотить рукава” і порине в роботу на новому місці. 

Хто очолить обласний Департамент охорони здоров’я поки невідомо. Нового керівника призначить голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет. 

Що відомо про нього керівника лікарні

Якову Цуглевичу 60 років. Він народився у селі Антонівка, Чемеровецького району. Закінчив Івано-Франківський державний медичний інститут. Працював хірургом у Кам`янець-Подільській міській лікарні. Згодом у центральній районній лікарні міста. В 2002 році Якова Миколайовича призначили завідувачем хірургічного відділення ЦРЛ. Через два роки він став головним лікарем медзакладу. А в 2014 році очолив бласний Департамент охорони здоров’я. Яків Цуглевич одружений та має двох дорослих дітей. Його дружина також медик. Вона акушер-гінеколог. 

В Декларації про доходи за 2018 рік чоловік вказав будинок площею 381,2 квадратних метрів в селі Мукша Китайгородська Кам'янець-Подільського району. В цьому ж селі він має 3 земельні ділянки загальною площею 3591 квадратних метрів. На його дружину задекларована недобудова у цьому ж селі та ще одна земельна ділянка. Також вона володіє аптекою 36,6+ в Кам'янець-Подільському.

З цінного майна посадовець вказав катер та причіп до нього. До речі, в інтерв’ю Яків Цуглевич розповідав кам’янецьким журналістам, що швидкохідний катер - це його найбільша гордість. У вільний час чоловік займається екстремальними видами спорту та подорожує. Найбільше любить відпочивати на Дністрі з родиною. 

Має автомобіль марки ВАЗ “21061” 1994 року випуску. Отримує пенсію на заробітну плату. За 2018 рік з пенсійного фонду йому було нараховано 52 320 гривень. Зарплата за минулий рік становила 246 074 гривень

Також Яків Цуглевич володіє грошовими активами в розмірі 250 000 гривень, 20 000 євро і 30 000 доларів. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouT


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Коля

    ЗНАЮ!!! ЦЬОГО..."ДОКТОРИЛО"!!! ЯКОСЬ ВІН СКАЗАВ, ЩО ВСІ ЛЮДИ ПОВИННІ ЛІКУВАТИСЯ ЗА ВЛАСНИЙ КАПІТАЛ... ЙОГО СЛОВА...ОТ Я, НЕДАВНО ЛІКУВАВСЯ ЗАКОРДОННОМ, ЗА ТРИ ТИСЯЧІ ЄВРО! ЗВІДКИ В ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ ТАКІ ГРОШІ?  ОДНОЧАСНО!!! ХАБАРНИК!!! І НЕГІДНИК!!!
  • Підмурмяк

    Доброго дня. Чогось тільки одна заздрість і жадібність в коментарях. Хоча б поцікавилися, що це за людині і звідки в нього статки. Скільком людям поміг і скільки життів спас. Знаю особисто Якова Миколайовича. Порядна, і дуже добра людина
  • Валентина Татаринська

    Дякую всім,хто підтримує мою думку вголос.
  • Константин Лентяйко

    Ну і на фіг цей друшляк?...ніяк від кормушки не відповзають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up