У Хмельницькій області підтвердили ще один випадок COVID-19

У Хмельницькій області підтвердили ще один випадок COVID-19
  • В області уже 73 пацієнти з коронавірусом. Нового хворого сьогодні виявили у Красилівському районі.

Сьогодні, 26 квітня, на Хмельниччині підтвердили ще один випадок захворювання на коронавірус. СOVID-19 діагностували у Красилівському районі. Таким чином, це уже третій випадок у цьому районі та 73 по області. Як повідомили в ОДА, новий пацієнт з числа контактних осіб.

Отже, станом на ранок 26 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 73 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них: 16 одужало, 5 летальних випадків, 1 на контролі Чернівецького лабораторного центру. 

Нагадаємо, в Україні підтверджено 8 617 випадків COVID-19.  З них 492 виявлено за минулу добу.

Відео дня

Внаслідок ускладнень, викликаних хворобою, в Україні померли 209 людей, з них 108 чоловіків та 101 жінка.  Загалом 840 пацієнтів вже одужали. 

Читайте також: Коронавірус і карантин: головні новини 26 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Олександр Прокопишин

    цікаво де в Красилівському районі ? не брешіт не мае там ніякого вірусу .
  • Юлия Сваричевськая

    Сколько можна нам эту ложь говорить ..обидно то что наш народ как запрограмировали .. и все молчат .
  • Світлана Антонівна

    Брехня
  • Таня

    вірус це страшно, дефолт і голод це херня
    дехто з малого бізнесу віже не відкриється. тому що гроші ту-ту
    хто торгував продуктами типу овочі  фрукти - взагалі все в мусор
    Ну ну. навіть смішно читати новини, що влада рятує українців, просто відробляє бабки МВФ. а дехто заробляє на тестах, які виробляють. де вони їх виробляють ? ніхто не пише. хай покажуть місце, фабрику.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up