У Хмельницький приїде Сергій Притула. Коли і як потрапити на зустріч

У Хмельницький приїде Сергій Притула. Коли і як потрапити на зустріч
Фото з відкритих джерел
  •  Притула звітуватиме про роботу благодійного фонду.
  • Дізнавайтеся, коли відбудеться зустріч та як зареєструватися. 

У середу, 28 лютого, о 16 годині, в Хмельницькому відбудеться зустріч із Сергієм Притулою. Він звітуватиме про роботу фонду Притули з початку повномасштабної війни. У форматі відкритої розмови з присутніми, діяч та волонтер розповість про:

  • Відео дня
    /li>

Усі присутні зможуть поставити запитання Сергієві Притулі, на які він дасть відповіді. Відвідати захід можна лише за попередньою реєстрацією. Після цього буде повідомлено про місце проведення зустрічі. У разі повітряної тривоги захід буде продовжено в укритті.

Форма для реєстрації – за посиланням. 

Нагадаємо: Сергій Притула з 2014 року займався волонтерською допомогою українській армії, як приватна особа. У 2020 році він разом з командою створив благодійний фонд для надання допомоги медикам, людям з інвалідністю, а також розвитку напрямів освіти та інклюзії.

Після початку повномасштабного вторгнення росії, благодійний фонд сфокусувався на допомозі захисникам країни та цивільним, які постраждали від російської агресії. Наразі фонд веде роботу за двома напрямами: мілітарний та гуманітарний.

Читайте також: Зворушлива історія: діти віддали 10 тисяч на авто для військових

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (74)
  • І Франко

    Геть Притулу з Хмельниччини!
  • Люда Присенко

    Бидло
  • aramat0512

    Нехай відзвітує за кожну гривню і долар ! Чомусь до нього останнім часом довіри не має! Хитрий лис…  Дай Бог, щоб я  помилилася…

    Любов reply aramat0512

    Ні не помиляєтесь
  • Lena Bunyak

    ! що? На фронт не хоче?

keyboard_arrow_up