У Хмельницькому 3-річній дівчинці відрізало палець, коли вона спускалась з дитячої гірки

У Хмельницькому 3-річній дівчинці відрізало палець, коли вона спускалась з дитячої гірки

Мати дівчинки просить притягнути до відповідальності осіб, які відповідають за технічний стан дитячого майданчика.   

Дитина гралася на дитячому майданчику по вулиці Степана Бандери. Коли спускаючись з дитячої гірки, зачепила об не палець лівої руки. Це сталося ще 2 вересня. Із заявою в поліцію 39-річна мати звернулася лише вчора, 13 вересня. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук головний поліцейський міста Володимир Калашнік. 

Жінка скаржиться на технічний стан дитячого майданчику і просить покарати тих,хто відповідає за його технічний стан. У поліції повідомляють, що по даному факту проводять перевірку.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Сергей Слободзян

    Анонима языком вперёд нужно было с той горки спустить, жалко Джек её бегом срезал.

    Анонім reply Сергей Слободзян

    Тебе потрібно було з тієї гірки спустити, то може б мізки зявились і самостійність. А то звикли такі як ти, щоб вам сраку хтось підтирав.

    Сергей Слободзян reply Анонім

    Анонист, хватит херню писать, рожу покажи свою неподтёртую. Смелый ? Открой личико, самостоятельный ты наш. А не откроешь, знаешь почему, потому что ссыкун ты и невежа.

    Анонім reply Сергей Слободзян

    І те що я покажу своє фото, яке тут зовсім не помітне і нічого не міняє, то все рівно ти не станеш від цього розумнішим і самостійним. Ти завжди будеш чекати, щоб за тебе хтось вирішив створені тобою ж проблеми, щоб до тебе ставились по європейські, але сам до інших ставитись по європейські не будеш. Ти один із представників стада, вихованого у радянський час або якого виховали вихованці радянського союзу.

    Сергей Слободзян reply Анонім

    Неадекватний якись анонім, фото в нього непомітне, союз і стадо мариться.  Дитині пальця відірвало, він жек захищає. Ау ,в тебе діти є ?

    Анонім reply Сергей Слободзян

    Якщо у тебе є діти, то виховуй їх інакше ніж тебе виховали, бо якщо так як тебе, то вони ще не скоро будуть жити як у Європі чи Америці. А скакання на Майданах до всрачки до цього рівня їх не наблизить ніколи.

    Анонім reply Сергей Слободзян

    Ну я ж не дитину звинувачую, а вказую хто насправді винен. Винна мама. Ніяк не ЖЕК.

    Анонім reply Сергей Слободзян

    Ну я так і думав, що саме така відповідь буде від людини із комплексом меншовартості і яка поступає по стадному принципу

    Александр Басюк reply Анонім

    В мeнe бабушку тожe параноя після 90-та років хапнула і вона думала, шо всі протів нeіі настроєні

    Анонім reply Александр Басюк

    Мені жаль твою бабушку,що у неї такий тупий онук і ще й обсирає свою бабушку

    Александр Басюк reply Сергей Слободзян

    Даю 99% що то працівник жeку...

    Андрей Шпулак reply Александр Басюк

    Син працівника ЖЕКу)

    Анонім reply Александр Басюк

    Ну так звісно, якщо я маю іншу думку, відмінну від стадної, то я працівник ЖЕКу. У тебе просто мізків не вистачає зробити інший висновок.

    Дмитро reply Анонім

    Якщо думка відрізняється від більшості - не означає, що вона вірна.

    Анонім reply Дмитро

    Моя вірна. 100%

    Дмитро reply Анонім

    Звісно. Аж заслинився так доводиш її.

    Анонім reply Дмитро

    Я швидше за все доводжу, що ти і тобі подібні зі стада ніколи не будуть жити як у Європі, бо ви бидло тупе і не самостійне
  • Тимофей Романюк

    Жек не може прослідкувати? До кожного двору прикріплений двірник, що є працівником жеку, і який прибирає територію майданчику і знає що там і в якому стані. Те, що це не відноситься до обов'язків двірника - це вже інше питання. При бажанні працівники жеку на одній нараді могли б дізнатись проблемні місця...при бажанні...

    Анонім reply Тимофей Романюк

    При наявності відповідальності батьки які щодня на тому майданчику могли ЖЕК інформувати про наявність проблеми. Але відповідальність у батьків відсутня, на жаль. А страждають їхні діти.
  • Анонім

    в Хмельницькому за дитячі майданчики ніхто не відповідає.тільки пару місяців назад нова вже влада передала їх на баланс ЖКГ, остаточно жекам ще напевно не передали. до цього вони були нічийні.

    клаус reply Анонім

    Завжди відповідали жеки, як за прилеглу територію до будинку, який обслуговують. Зажди ремонтували, фарбували. Але нічого батькам би не зробилося якби вони підтримували в належному стані дитячі майданчики. Квартири, що держава надала безкоштовно  приватизовані.

    Анонім reply клаус

    Вот вірно. Більшість квартири отримали на халяву, майданчики на халяву, допомогу на дітей на халяву і ще хочуть, щоб держава їхнім дітям приставила особисту няньку, яка буде перевіряти чи ісує небезпека для їхніх дітей щохвилини. Винні у тому що страждають діти їхні батьки. І це дуже чудово видно щодня. Мами чешуть язики, інколи краєм ока глянуть за своєю дитиною і далі язики чешуть між собою, або по телефону.
  • Анонім

    Батьки могли б також подбати про своїх дітей і перевірити стан конструкцій на дитячих майданчиках. ЖЕКи, якими б вони ледачими не були не можуть  усе перевірити за один день. Батьки, перш ніж відпускати своїх дітей на гойдалки, гірки тощо перевірте чи не створять вони небезпеки вашим дітям, а не шукайте потім винних. Вот якби ця мама побачила що гірка небезпечна і повідомила б про це ЖЕК, а ЖЕК не зреагував би, то ЖЕК звісно винен,  але ще раз повторю ЖЕКи не можуть все так досконало перевірити, все те що давно пора викинути і купити нове, але на нове грошей не вистачає і батьки не спішать долучатись, хочуть усе на халяву і щоб ще й за їхню безвідповідальність відповідали інші. Класичне радянське виховання.

    Ляшок Вита reply Анонім

    Я звичайно вибачаюсь але за один день не потрібно перевіряти,ЖЕК ще мав цей дитячий майданчик привести до ладу весною,але нажаль цього не зробив,а дитина поплатилася.Я б дуже хотіла побачити як ви зі своїми дітьми перевіряєте усі гірки і гойдалки перш ніж на них покататися.

    Анонім reply Ляшок Вита

    А я не вибачаюсь, бо перед нерозумними людьми вважаю це робити не за потрібне. Якщо батьки бачили небезпеку, то потрібно  було все зробити щоб цієї небезпеки не було, а не проявляти халатність, а не зараз вину свою перекладати на ЖЕК. Потрібно було звернутись у ЖЕК письмово, змусити у разі відмови усунути небезпеку або взагалі демонтувати. До того часу поки це робилось би потрібно було унеможливити доступ своїх дітей до цих гойдалок, гірок, каруселей і т.д. Але ж батьки цього не зробили. Вони тільки думають коли ж держава їм виплатить гроші і щоб побільше, і щоб ще й за дітьми їхніми дивилась щохвилини, виховувала, а вони тим часом будуть державу обсирати.

    Хмельницкий Лёха reply Анонім

    шановний, і як ви собі це уявляєте? бігати за дитиною і лазити з нею на всі гойдалки і спускатись поперед неї з гірок? звичайно, що батьки зобов'язані слідкувати за дитиною, але ж там, де дорослий може лише порізатись, дитина дійсно може пальця відрізати.

    а про халяву, то всі ми плотимо податки, на які існує держава, тому і вправ вимагати ВСЕ, що тільки захочемо, бо будь-яка держустанова працює на НАС, а не навпаки.

    Анонім reply Хмельницкий Лёха

    А як ви уявляєте? Працівники ЖЕКу повинні бігати за дітьми? Вони перевіріли стан качелей. І це вони не повинні робити щодня, а кілька разів на рік. Якщо виникає поломка, то батьки чи опікуни дитини повинні інформувати про це ЖЕК і вимагати негайного усунення, а не так як у іншій статті по цьому випадку розповідати, що бачили ніби бачили небезпеку, але все рівно дітям не забороняли користуватись качелями, гірками і т.д. Дитина отримала травму лише через безвідповідальність свої МАМИ і тільки їй вона має бути вдячна за те, що позбулась пальця. А мама зараз прагне ще й заробити на цьому. Вот такі у нас рвачі. Всі хочуть щоб до них ставились по європейські, а до інших по європейські ставитись не хочуть.

    Yulya Katyuha reply Анонім

    А ви, шановний, мабуть, той самий безвідповідальний працівник ЖЕКу, тому й Анонім, чи не так?

    Анонім reply Yulya Katyuha

    А ти не шановна мабуть хочеш щоб до тебе ставились як у Європі, але ти так до інших ставитись не хочеш. Можеш не відповідати, бо це так. Безвідповідальна у даному випадку мама, а працівники  ЖЕКу, як не дивно, виконали свої обовязки на належному рівні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up