У Хмельницькому біля підземки нарешті облаштують зупинку

У Хмельницькому біля підземки нарешті облаштують зупинку
Роботу над новою "кишенею" біля підземного переходу на Кам’янецькій планують завершити вже цього року. Вартість робіт - 400 тисяч гривень.

Рух транспорту на головній вулиці Хмельницького досить часто уповільнюється. І водії проїжджають невеликий відрізок дороги за досить довгий час. Частенько причиною цьому стає громадський транспорт, який, зупиняючись для висадки пасажирів, гальмує рух. Особливо це стосується ділянки на Кам’янецькій від підземного переходу до «п’ятого колеса». Для часткового вирішення цієї проблеми, як виявилося, необхідно майже 400 тисяч гривень.

- Буде сучасна зупинка. «Кишеня» має допомогти розділити громадський транспорт і дещо розгрузити рух на цій ділянці вулиці, - розповідає «ВСІМ» начальник управління житлово-комунального господарства Віктор Чапайда. – Після завершення всіх робіт там зупинятимуться лише маршрутки, а біля «п’ятого колеса» лише автобуси та тролейбуси. 
До роботи ще не бралися. Комунальники зіткнулися із проблемою, яка поки гальмує процес. КП «Електротранс» має перенести електроопору, яка стоїть на заваді початку робіт. 
Читайте такожУ Хмельницькому може з’явитись новий тролейбусний маршрут

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    А я хочу сексу а не зупинку.

    Анонім reply Анонім

    якщо ти дівчина, то погнали)))
  • PAL

    Наверное остановка будет с добротным навесом, где будет висеть плазма, видеокамеры, с подсветкой, может подключат Wi-Fi.  Или будет стоять магазинчик под названием " чапайда ".  Вариантов море, 400000 хватит.
  • Matava Rio

    400 тисяч грн. (О_о) ??? Це ПЗДЦ !!!
  • Evgen Grabovsky

    А чим не влаштувала зупинка в 100 метрах попереду ?

    Анонім reply Evgen Grabovsky

    я так зрозумів, що тепер їх буде дві нормальних. одна тупо для маршруток. інша тупо для тролів і автобусів автобусного царька Мішина
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up