У Хмельницькому дефілювали чотирилапі (ВІДЕО)

У Хмельницькому дефілювали чотирилапі  (ВІДЕО)
На Всеукраїнську виставку собак «Поділля – 2014» приїхали собаководи з кількох областей України. Були представлені різні породи - від величезних вівчарок до крихітних ши-тцу . Собаки різних порід змагалися за титул найкращого представника у своєму класі.

Під час виставки обирали  найкращих собак. Судді оцінювали  ріст, поставу, блиск шерсті та колір. Окрім цього, для перемоги потрібна була жвавість та здорові зуби.

Відео дня
>

Господарі не жаліли для собак грошей на відвідування салонів, манікюр та зачіски.  Вже перед «виходом у світ» чотирилапі мали можливість причепуритися просто неба. Деякі песики ховалися від сонця під парасольками.

Бігль - дуже давня порода собак. Цю породу здавна використовували   як мисливську, що гуртом гонить звіра.  Зі своїм хвостатим улюбленцем Олексій приїхав із Одеси. Чоловік каже, що вже не вперше його собака виступає на ринзі.  Холі всього рік, але вона слухняно виконує усі накази свого господаря.

-   Особливого догляду вона не потребує. Шерсть дуже швидко можна очистити. Годуємо її «натуралкою», кормити для цуценят Холі не дуже подобалися, але  дорослий корм їсть із задоволенням.

Собаківники розповідають, що отримати сертифікат дуже почесно. І це приносить не тільки славу, але й прибуток, адже цуценята від сертифікованої собаки у кілька разів дорожчі. Також на виставках власники хвостатих   підшуковують для улюбленців пару.

Великі собаки вели себе набагато спокійніше, ніж маленькі.

Службові собаки - вірні друзі прикордонників. 

Подружжя із Рівного приїхали у Хмельницький із двома собаками породи Сибірської хаскі. Це досить граціозний, швидкий і легкий в русі робочий собака середніх розмірів. На виставці Лоліта та Густав демонстрували гарні зуби та стойку.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Провтикав (((
  • Anonymous

    Хаскі дуже класні.
  • Anonymous

    отримала купу позитивних емоцій))))
  • Anonymous

    Це така краса. Радує )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up