У Хмельницькому горять склади з автозапчастинами (ОНОВЛЕНО)

У Хмельницькому горять склади з автозапчастинами (ОНОВЛЕНО)
  • Пожежа виникла на складах на вулиці Заводській. Наразі там працюють надзвичайники.

Сьогодні, 16 січня, в обласному центрі виникла пожежа. Як стало відомо, палає будівля за адресою вулиця Заводська, 41/1. Там розташовані складські приміщення автозапчастин. Про це повідомили журналістам ВСІМ у ДСНС.

За словами свідків, пожежа спалахнула десь о 15:30. Наразі на місці працюють рятувальники. Яка площа загоряння та що стало причиною пожежі наразі невідомо. За попередніми даними, постраждалих немає.

Оновлення: як повідомили у ДСНС, на момент прибуття першого підрозділу площа пожежі сягнула 160 кв.м, існувала загроза подальшого розповсюдження вогню.  Локалізація пожежі відбулась о 16:01, а її остаточна ліквідація — о 16:35. Загалом до гасіння пожежі залучалося 30 чоловік особового складу та 8 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки.

Відео дня

Причину загоряння наразі з’ясовують фахівці. Загиблих та постраждалих внаслідок події не виявлено.

Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

ФОТО з місця пожежі:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Антонина Корсун

    О
  • Тамара Попова

    Велика подяка рятувальникам. Діяли швидко, професійно, вміло. Всіх зі святом. Хай Бог вас береже, а ви не забувайте, що вас дома ЧЕКАЮТЬ!!!
  • Павел Свеженцев

    Кому мешали
  • Вадим Полец

    Розборка походу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up