У Хмельницькому не підтвердили одну із підозр на коронавірус

У Хмельницькому не підтвердили одну із підозр на коронавірус
Фото ілюстративне
  • Перевірка показала відсутність COVID-19 в одного із чотирьох пацієнтів.
 

За інформацією Хмельницької ОДА, станом на 12:30, 25 березня, в Хмельницькій області є три підозри на захворювання коронавірусною інфекцією. Раніше їх було чотири, але одна із них не підтвердилася.

Як стало відомо, підозра не підтвердилась у 44-річного мешканця Нетішина, якого 22 березня госпіталізували до Хмельницької міської інфекційної лікарні. Чоловік за день до того повернувся з Будапешта.

Відео дня

Читайте також: Коронавірусний карантин: найважливіше за 25 березня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олександр Бойко

    Китайським бракованим тестом провіряли?
  • Juliia Juliia

    Да, але перед тим його тут добре брудом облили.
    Люди, будьте ЛЮДЬМИ ☝️
  • Лесовой К.

    Вы же писали, что подарили аппарат диагностический супер-пупер. Он чем загружен?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу 10:20 У Маліївцях відкрили туристичний сезон 2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up