На Хмельниччині на коронавірус перевіряють чоловіка, який повернувся з Угорщини (ОНОВЛЕНО)

На Хмельниччині на коронавірус перевіряють чоловіка, який повернувся з Угорщини (ОНОВЛЕНО)
Фото ілюстративне
  • Інфекцію запідозрили у чоловіка, що напередодні приїхав до Нетішина.

 

У чоловіка, який повернувся напередодні з Будапешта до Нетішина, підозрюють коронавірусну інфекцію. Про це сьогодні, 22 березня, написав у соцмережі мер Нетішина Олександр Супрунюк.

  • "Сьогодні вночі прибув хворий з Будапешта. Є підозра на коронавірус. Одразу був ізольований в окремий бокс інфекційного відділення. Місто має особливий статус міста-супутника ХАЕС, тому вирішується питання про транспортування в Хмельницьку інфекційну лікарню... Діагноз ще не підтверджений. Посилюємо заходи безпеки" - зазначив він.

Як уточнив Супрунюк, чоловік контактував тільки з батьками, які тепер також повинні піти на самоізоляцію.

Відео дня

Водночас, вранці 22 березня на сайті Хмельницької міської ради повідомили, що станом на 10.00 в місті зафіксованих випадків захворювання на COVID-19 немає.

Оновлення:

Як згодом повідомила пресслужба Виконавчого комітету Нетішинської міської ради, хворий з ознаками захворювання на COVID-19, що повернувся сьогодні вночі з Будапешту до Нетішина, наразі відправлений до Хмельницької міської інфекційної лікарні спеціальною бригадою швидкої допомоги з Шепетівки. Діагноз ще не підтверджений.

Нагадаємо, станом на 21 березня в Україні було зафіксовано 47 випадків COVID-19.

Кількість хворих по регіонах:

  • Чернівецька область (25),
  • Житомирська (2),
  • Дніпропетровська (2),
  • Київська (область 3), м. Київ (9)
  • Донецька (1),
  • Івано-Франківська (2),
  • Харківська (1),
  • Львівська (1),
  • Тернопільська область (1).

Читайте також: Недільний карантин: найважливіше за 22 березня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (55)
  • Любовь Прушинская

    В Камянці чи Нетішині що нем а інфекційки?
  • Любовь Прушинская

    Ще таке питання,чому всіх звозять до Хмельницького?
  • Оксана Береза

    Мені здається ,що проблема не в тому що повернулись з за кордону, будь то заробітчани, чи туристи...., а в тому що всіх ,абсолютно усіх на примусовий карантин мінімум на два тижні і не додому ,по всій Україні а в спеціально відведені місця(як то було в Санжарах) під нагляд лікарів. І щабезпечити це на державному рівні, але....
    Така моя думка ,знаю багато хто не погодиться з нею і це Ваше право.
    Щодо заробітчан ,то не від добра вони там роками, десятками років гнуть спини, хтось мріє про власне житло, хтось вчить дітей, і ще багато чого.
    Більше питань до туристів які їхали відпочивати за кордон вде на початку березня коли пів світу було охоплено вірусом , зі словами« а шо в Єгипті нема вірусу, там всі здорові...» не думаючи що так само туди можуть приїхати туристи з іншої країни, а аеропорти, автобуси....
    Хтось скаже « заздрите бо ви не поїхали..» нехай буде так, проте зараз особисто я сиджу вдома з двома дітьми, гуляєм на балконі тільки тому що хтось приїхав з «морів», «заробітків» і не подумав про наслідки... а можливо взагалі не думав.

    Алла Тришневська reply Оксана Береза

    Оксана Береза така думка не у вас одної, при всій повазі до наших заробітчан.
  • Саня

    Нехай сплачують великий податок, ті хто заїзжає з епіцентру епідемій,чого мої податки підуть на його лікування, тести і тд, а його де податки?Це ж великі гроші підуть з казни,яких і так немає ,бо всі ФОП закриті
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up