У Хмельницькому новий начальник міського відділу поліції

У Хмельницькому новий начальник міського відділу поліції
Фото з архіву редакції. На ньому Василь Птащук ще на посаді начальника Хмельницького міського відділу міліції
  • Валерій Онісьєв більше не головний поліцейський Хмельницького.

  • Його місце зайняв Василь Птащук.

  • Що відомо про нового керівника та чому у поліції такі зміни.

У Хмельницького міського відділу поліції змінився керівник. Протягом останніх 4 років посаду обіймав Валерій Онісьєв. Однак нещодавно його було переведено. Відтепер головним поліцейським Хмельницького буде Василь Птащук. 

У зв’язку з карантином, нового керівника поки офіційно не представили колективу. Наразі по документах він проходить, як тимчасово виконуючий обов’язки керівника Хмельницького міського відділу поліції. Про це журналістам vsim.ua розповіли у прес-службі ГУНП у Хмельницькій області. 

За словами речниці ГУНП у Хмельницькій області Інни Глеги, кадрові зміни у поліції пов’язані зі звичайною ротацією. 

Відео дня

Приставки “тимчасово виконуючий обов’язки” діють в обох випадках на період карантину. Тобто, як пояснив Валерій Онісьєв журналістам vsim.ua, документально він ще при колишній посаді, а фактично вже ні. 

Що відомо про Василя Птащука

Василю Птащуку 54 роки. Він одружений та має доньку. В правоохоронних органах з 1987 року. Був дільничним, командиром спеціального підрозділу, начальником медвитверезника та начальником відділення охорони громадського порядку. Керувати міськими правоохоронцями для нього також не в новинку. З 2010 по 2015 рік він був начальником цього ж таки Хмельницького міського відділу. Однак з невеликою ремарочкою, тоді це ще була міліція. У 2015 році правоохоронця призначили на посаду начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків у обласному управлінні МВС. Згодом він став заступником начальника другого територіального управління (з обслуговуванням Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької областей) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України. 

У 2016 році Василь Птащук пішов на пенсію. Але, відпочивав чоловік недовго. Вирішив спробувати свої сили у новоствореній поліції. Пройшов конкурс, навчання та отримав посаду начальника Хмельницького районного відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області. Де і працював до цього часу. 

Що “розповідає” декларація Василя Птащука

В декларації від 11.03.2020 року Василь Птащук зазначив кілька видів рухомого та нерухомого майна. У його власності перебуває земельна ділянка площею 1000 квадратних метрів, квартира у Хмельницькому (площа 50 квадратних метрів та гараж (21 квадратний метр). Серед нерухомого майна задекларованого на його дружину Валентину - дві земельні ділянки у місті (площею по 1000 квадратних метрів) та гараж (площею 210 квадратних метрів).

У власності подружжя два недобудовані житлові будинки у Хмельницькому. Їх площа в декларації не вказана. 

Також Василь Птащук володіє трьома легковими автівками: "ВАЗ" -1997 року, "Volkswagen Jetta" - 1986 року випуску, "Tayota Camry" - 2016 року.

За 2019 рік з основного місця роботи чоловік отримав заробітну плату за рік у розмірі 260 302 гривні. Також він отримує виплати, як учасник АТО та має джерело доходів від акцій у кількох банках. Його дружина веде підприємницьку діяльність. 

На банківських рахунках чоловіка, згідно із декларацією, знаходиться 910 588 гривень та 10 098 доларів. також у списку придбань за 2019 вказане рухоме майно, яке було куплено на суму 610 000 гривень. Яке саме це майно в декларації не вказано. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Yuri Dorosh

    акції протесту «му…а-п…си» 19.08.2020 року у місті Хмельницькому під прокуратурою та у прокуратурі Хмельницької області, на Дороша Ю.П. скоїли напад охоронець прокуратури цієї області, та викликані нею у кількості 10 чоловік на чолі із керівником Хмельницького управління поліції Птащуком працівники поліції, які безпричинно мене Дороша Ю.П. затримали для складання протоколу не на місці події а у відділку вигадуючи обставини без свідків та громадськості, відмовились затримувати підозрюваних у вбивстві моєї родини, тобто «прокурора» області, який протидіє захистові Дорошів та вчергове зірвав таким чином зустріч,  та відмовились затримувати підозрюваних у злочинах проти Нас керівників та посадовців СБУ,  ДБР, ХОДНА…
  • Julia

    Василь Птащук людина яка гідно виконує свою справу!!
  • Andriy Revenok

    Ніхто не хоче йти до недосвідченного лікаря, але кричать про нові обличчя...
    Досвід ,компетенція і професіоналізм ось ті якості, які  потрібні для ефективної боротьби зі злочинністю !
    Судячи з послужного списку Василь Кіндратович Птащук їм відповідає.
  • Олександр Саньок

    Василь Кіндратович дуже порядна людина і професіонал своєї справи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up