У Хмельницькому шукають найкраще відео про місто

У Хмельницькому шукають найкраще відео про місто
  • У рамках конкурсу "PROMISTO" пройде голосування за найкраще відео про наше місто
  • Хмельничани pможуть проголосувати за вподобане відео в "YouТube".
  • Автор, робота якого набере більше лайків, отримає 15 тисяч гривень.

Вперше у Хмельницькому проходить конкурс інформаційно-промоційного відео "PROMISTO". Його учасникам необхідно було зняти красивий відеоролик про рідне місто. Головна мета організаторів - формування привабливого позитивного образу Хмельницького. Прийом заявок на участь у конкурсі триває до 10 вересня. Наразі є уже трійка авторів готових позмагаються за головний приз - 15 тисяч гривень.

Обрати переможця журі допоможуть самі хмельничани. Як саме? Потрібно проголосувати за вподобане відео на сторінці в  "YouТube" з 10 вересня. Робота, яка набере більше лайків займе перше місце. 

"Конкурсантів будуть оцінюватись за 100 бальною шкалою. Відеоролики, які наберуть найбільшу кількість голосів в онлайн-голосуванні, отримують відповідно 30, 20 та 10 балів відповідно. Крім того, журі перегляне роботи та проведе оцінку робіт за системою балів від 1 до 70. Сумарна максимальна оцінка за відеоролик складає 100 балів" - повідомили в Управлінні культури і туризму Хмельницької міської ради.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Баландін Артем

    Голосування після 10 вересня!!! Слідкуйте за тим що ставите в новини!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up