У Хмельницькому оштрафували водія маршрутки за порушення карантину

У Хмельницькому оштрафували водія маршрутки за порушення карантину
Фото ілюстративне
  • У маршрутці було більше пасажирів, аніж можна було. Відтак, доведеться платити штраф.

 

У Хмельницькому суд вперше виніс постанову, згідно з якою наклав на водія маршрутного таксі адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 17 000 тисяч гривень, за повторне вчинення правопорушення, а саме перевезення пасажирів у більшій кількості, аніж було передбачено місць. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницького міськрайонного суду.

Як додають у суді, за час дії карантину, пов’язаного з розповсюдженням коронавірусної хвороби в Україні,  з 11 березня включно до кінця вересня, в провадженні у Хмельницького міськрайонного суду перебувала 241 справа про притягнення осіб до адміністративної відповідальності згідно  протоколів за статтею КУпаП 44-3 "Порушення правил щодо карантину людей".  На сьогоднішній день повністю Хмельницький міськрайонний суд розглянув і виніс постанови майже з половини справ даної категорії. В десяти випадках на громадян накладено адміністративні стягнення.

начну кількість протоколів судді повернули поліції на доопрацювання та належне оформлення. Ряд адміністративних проваджень закрили за відсутністю в діях осіб складу адміністративного правопорушення. У ряді випадків громадян звільнили від адміністративної відповідальності, обмежившись усним зауваженням.
 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • Оксана Гуменна

    А чому не дають штраф стоячим пасажирам?Вони самі себе наражають на небезпеку!Чому винні тільки водіі?Що в нас за закони такі,чого ти один з другим сідаєш у маршрутку ,коли нема сидячих місць?
  • Борис Томчишин

    Чому ви не розумієте що це дуже серйозно, чому зараз в Італії чотко дотримуються всіх норм, а тому що вони бачили що це таке, а в Україні таке ставлення немов у кожного по 7 житів.
  • Тетяна Шеремет

    То нехай пускають великі автобуси! Ні до роботи, ні до навчання неможливо добратися!!!
  • Галина

    Не хоче дотримуватись закону,хай плоте штраф.Лише жорстокими штрафами можна навчити макак бути людьми і побороти пандимію
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up