У Хмельницькому перевіряли об’єкти масового скупчення людей на випадок загрози

У Хмельницькому перевіряли об’єкти масового скупчення людей на випадок загрози
Фото - Управління СБ України у Хмельницькій області
  • Силовики відпрацьовують протидію терористичним загрозам в місцях масового скупчення людей.

“Замінували” приміщення і захопили “заручників” у театрі. За такою легендою силовики відпрацьовували план дій в умовах терористичної загрози у Хмельницькому.

СБУ перевіряють, наскільки захищені об’єкти масового скупчення людей. Спеціальні тренування провела Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України у Хмельницькій області. 

Протидію терористам у місцях масового скупчення проводили на базі Хмельницького обласного музично-драматичного театру. 

Відео дня

За легендою, умовні зловмисники "замінували" приміщення та захопили "заручників" у залі театру. Також терористи висунули ряд вимог як політичного, так і економічного характеру. За інформацією Управління СБ у Хмельницькій області, силовики під час тренувань нейтралізували умовних зловмисників, звільнили заручників,  а також знешкодили імітаційні вибухові пристрої та розблокували роботу закладу культури.

"Спеціальні тренування проводилися в умовах, максимально наближених до реальних. За результатами навчань силовики напрацювали додаткові рекомендації щодо вдосконалення контрдиверсійної захищеності об’єкта. Проведено додаткові інструктажі щодо алгоритму дій у разі настання надзвичайної ситуації чи виявлення вибухонебезпечних предметів", - додають у Службі безпеки.

 

Читайте також:

В Україні створили брошуру з інструкціями на випадок війни. Що варто знати

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач86

    Яка загроза? Зачем паникуете?

keyboard_arrow_up