У Хмельницькому померла 16-річна Анна Решетюк

У Хмельницькому померла 16-річна Анна Решетюк
  • За життя дівчинки лікарі боролися 25 днів.
  • Вчора, 4 листопада, її серце зупинилося.

Десятки небайдужих хмельничан штурмували Центр переливання крові на Сковороди, 29. Вони йшли туди аби зберегти життя 16-річний дівчинці. Після  святкування свого дня народження Анна Решетюк впала у кому. Їй потрібна була рідкісна група крові - 3 негативна. На прохання про допомогу відгукувалися навіть з районних центрів та інших регіонів. 

Щодня до редакції зверталися небайдужі. Писали повідомлення та запитували, як можна допомогти родині. Написала нашому журналісту і редактор телеканалу “Інтер”. Вони планували передачу про міопатію, на яку були запрошені закордонні лікарі. Медійники домовилися про консультацію для Ані. Але… не вийшло. 

Відео дня

Хмельницькі лікарі боролися за життя Ані 25 днів. Однак їхні зусилля були марними. Вчора, 4 листопада, її серце зупинилося. Про це читачі vsim.ua написали на нашому сайті в коментарях. Інформацію підтвердили медики. 

 

Нагадаємо, що трагедія з Анею сталася неочікувано. 10 жовтня родина святкувала її 16-й День народження. Дівчинка була весела і ні на що не скаржилася. А вже зранку наступного дня вона, за словами мами, вона відчула себе зле. Ані викликали "швидку". Лікарі намагалися реанімувати дівчину протягом півгодини. У неї сталася зупинка серця і дихання. На місце прибула ще одна карета швидкої допомоги. Спільними зусиллями лікарі відновили кровообіг Ані і доставили її до лікарні. Де Аня і перебувала протягом усіх цих днів. 

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up