У Хмельницькому пройшов восьмий парад близнят (ФОТО, ВІДЕО)

У Хмельницькому пройшов восьмий парад близнят (ФОТО, ВІДЕО)
  • Сьогодні двоїлося в очах сотень хмельничан.

  • Центром міста крокували близнюки і двійнята.

  • Так весело та гучно зустрічали День дитинства.

У Хмельницькому пройшов восьмий парад близнят. На грандіозну ходу зібралися дзеркально схожі хлопчики та дівчатка. Були серед них двійнята, близнята і, навіть, трійнята. Прийшли сюди і матусі з подвійними візочками, в яких привезли наймолодших учасників параду, деяким було не більше шести місяців.

Які вони хмельницькі близнюки? Чи справді так схожі між собою не лише зовні, а й за характерами, дізнавалися журналісти vsim.ua.

"Обоє дуже спокійні"

Близнюки Матвій та Макар з родиною

Відео дня

Макар та Матвій близнята. Народилися вони майже 10 місяців тому з різницею в одну хвилину. Макар перший, потім на світ з’явився і Матвій. Батьки хлопчиків говорять, що вони хоч і схожі зовні, але вже проявляють свої характери по-різному. Макар - активніший, Матвій спокійніший.

  • Матвій весь в мене, він татова копія, - жартує батько хлопчиків Денис. Вони у нас спокійні хлопці. Вночі навіть поспати дають. Ми коли вперше дізналися, що буде двоє - шок був у мами, а я був в захваті. У нас хлопці до рук не звиклі, вони самостійні і все роблять вдвох,  - розповідає тато близнят Денис.

"Купуємо все в двох екземплярах"

Близнюки Ілля і Даниїл з мамою та дідусем

Ілля та Даниїл також близнята. Дітям по 4 роки. На світ з’явився раніше на хвилину Даниїл. Мама хлопчиків розповідає, що безумовним лідером в парі її хлопців є Ілля. Він організований та активний. Даниїл його переважно слухає.

  • Ой, ми дуже раді, що в нас двоє хлопців і вони близнюки. Хоча вони схожі, насправді дуже різні. Вони доповнюють одне одного. В них і уподобання різні, і харчування різне, і одяг полюбляють різний. Хоча обоє люблять, коли одягаю їх однаково. За іграшки іноді сваряться, хоча ми стараємося їм купувати все в двох екземплярах, - розповідає мама хлопців Ольга.

“Ми активні та креативні”

Близнюки Аделіна й Адріана

Дівчата відвідують 3-й клас. Їм по 9 років. Аделіна старша за сестричку на 5 хвилин. Разом вони роблять все. Дівчат рідко плутають, адже у них є один маленький секрет: на щічці у Аделіни є маленька родимка. Саме завдяки їй дівчат і розрізняють.

  • Ці дівчата у нас в класі, як два сонечка. Вони грайливі, вони веселі, вони чудові. Вони татові донечки, він навіть сьогодні підбирав їм однаковий одяг, щоб було гарно, - розповідає вчителька дівчат Раїса Олександрівна.

  • А ще ми активні та креативні.То одна іншою командує, то навпаки. Ми навіть один і той самий колір любимо - червоний, - Аделіна.

"Навіть професія одна на двох"

Близнюки Ольга та Ніна

Сестри народилися з різницею в 10 хвилин. Ніна з’явилася на світ трохи раніше, а от в житті вони стараються крокувати завжди поруч. Разом навчалися в школі, відвідували один клас, далі був один університет, одна спеціальність на двох, зараз працюють на одному підприємстві. Де вже молодша Ольга керує своєю сестричкою. Вона її начальниця. Обидві вже мають дітей. У Ольги їх двоє, а от Ніна - багатодітна матуся, вона має 5 чудесних діточок.

  • У нас завжди ідилія. Ми навіть ніколи не билися дитинстві, знаходили компроміс. Завжди разом. Маємо схожі характери і смаки. Любимо однакові фільми, одяг, музику. І в усьому підтримуємо одна одну, - зазначає Ольга.

Колона стартувала від Дитячого світу. Більше сотні схожих між собою пар пройшлися Проскурівською до кінотеатру Шевченка. Там для героїв сьогоднішнього дня виступили юні мажоретки. А на сцені трійнятам вручили пам’ятні подарунки. До речі, таких на параді у Хмельницькому виявилося лише дві пари. В кожній - 2 дівчинки і один хлопчик.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Світлана

    Ксюша та Денис молодці! Хлопчики ваші чудові!!
  • Галина Корягіна

    Яка краса!!!
  • Олена Пилипенко

    Дуже круто, якби  ще десь була інформація про заходи..хотілося б в живу побачити такий захід
  • Василь Гаврисев

    Добре  ,  себе показати то добре
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up