У Хмельницькому п'яний водій намагався відкупитися від патрульних за 600 гривень

У Хмельницькому п'яний водій намагався відкупитися від патрульних за 600 гривень
  • 30-річний хмельничанин сів за кермо п'яним та попався патрульним.
  • Він спробував "домовитися" з правоохоронцями та запропонував їм гроші. Натомість попросив не складати протокол.
  • Однак, "домовитися" не вдалося.

Інцидент стався 12 жовтня на вулиці Гагаріна. Близько 11-ї години інспектори патрульної поліції отримали повідомлення від хмельничан про п'яного чоловіка, який керує автомобілем. Вони одразу прибули на місце та зупинили автомобіль "Таврія", за кермом якого сидів 30-річний хмельничанин. У чоловіка дійсно були ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти огляд за допомогою приладу "Драгер". Результат був позитивний - 1.08 проміле алкоголю в крові. Про це повідомили в УПП.

Однак, під час складання адміністративних матеріалів, водій запропонував патрульним гроші, а саме 600 гривень,  за те щоб ті не складали протокол. Від пропозиції полісмени відмовилися та одразу повідомили водія, що його дії носять кримінальний характер. Проте, і це не спинило того. Він поклав грошові до відчиненого багажника службового автомобіля. Після чого, патрульні на місце викликали слідчих, щоб ті задокументували факт пропозиції неправомірної вигоди.

У результаті, на кермувальника поліцейські оформили адміністративні матеріали за частиною 2 статті 130 (керування автомобілем в стані сп’яніння повторно протягом року) КУпАП. Окрім того, йому доведеться відповісти ще й за намагання підкупу патрульних. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Мастер Автополив

    Какой - то бичуган с виду. Его москали что ли набухали? Ох уж эти ДРГ, все время заливают чемных украинцев и за руль и за руль.
  • Олександр

    Цілком згідний з Леонідом. Леонід каже правду. Якщо подаєте інформацію то подавайте її правдиво.
  • Леонід

    Повна брехня! Цей чоловік пяним сів за кермо в своєму дворі ! Далеко не поїхав,там же і пошкодив свою машину, точніше погнув передню ліву сторону, в що вїхав не зрозуміло! Це побачили випадкові водії і викликали поліцію! Яка доречі їхала приблизно 20 хв! А так як тут написано що інспектори патрульної зупинили автомобіль... , суцільна брехня! Гадаю і брехня типу 600грн взятки!!! Там стільки поліції було ніби маньяка зловили! А писаниною біля машини більше години займались, те що можна за 20 хвилин зробити! Стояло три патрульних машини! От хтось із поліцейських собі бонуси заробляє, ніби я зупинив, я зловив, і в взятці я відмовив!!! Шкода, що ситуація одна, а змі нам її в брехливій формі демонструє!

    Юрій Петрович reply Леонід

    Ага, тримають і оформляють близько двох годин, це щоб водій не поїхав на освідчення в медзаклад, а згодом не привіз звідти довідку про "НУЛЬ" АЛКОГОЛЮ В КРОВІ. Як це зробити можуть по секрету розказати, але це е міняє суті."Своїм" людям це радять робити відразу після зупинки.

    Під час оформлення поліція нікуди не спішить, ніби на навчаннях, вразвалочку, без особливого напряга, якщо водій починає грати "шимка", це ніби їм на руку...

    Гадаю цей час слід скоротити до 20 хв, максисмум 30 хвилин!!!
  • Божок Леонід

    Мало давав )))

    Толян reply Божок Леонід

    Триста баксів, зовсім інша справа
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up