У Хмельницькому районі спіймали мисливця-порушника

У Хмельницькому районі спіймали мисливця-порушника
Фото - Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області
  • На Хмельниччині триває сезон полювання.
  • Екологи шукають порушників і притягують до відповідальності.

Мисливський на Хмельниччині завершиться 26 грудня. Наразі екологи проводять контроль за дотриманнням правил полювання. Під час рейдових перевірок шукають порушників і складають на них протоколи. Зокрема, одного з них виявили поблизу села Шумівці Хмельницького району. Це був мисливець, який полював без відмітки в контрольній картці добутої дичини. Про це зазначають у Державній екологічній інспекції Хмельницької області. 

На порушника склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 85 Кодексу України про адмінаправопорушення. До слова, інспектори нагадують, що за порушення правил полювання, яке не мало наслідком добування, знищення або поранення тварин загрожують штрафи -  від 102 до 1020 гривень, а на посадових осіб від 510 до 1530 гривень. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анжеліка Грабовська

    покажіть статистику за 10 років в таблиці де видно :   скільки було порушень з кримінальними справами , і скількох посадили (або скільки зібрали штрафів в загальному)
  • Валентин Малярук

    Найшли злочинця, не записав, а деякі вобще не беруть сезонних карток на полювання по вони при владі.
  • Ростислав Майстренко

    🖕
  • Igor Mykhailovskyi

    Вы шукайте тих порушників які ночами з карабінами  та приладами нічного бачення выбивают усю дичину в угіддях, а то порушників знайшли, працюють на публіку.

keyboard_arrow_up