У Хмельницькому розшукували неповнолітню дівчину, поки вона гостювала у друга

У Хмельницькому розшукували неповнолітню дівчину, поки вона гостювала у друга
Фото - Сектор ювенальної превенції Хмельницького районного управління поліції
  • Мати дівчинки розповіла, що втратила з дитиною зв'язок і звернулась до поліції. 

У Хмельницькому шукали неповнолітню. До поліції звернулась схвильована матір, яка повідомила про зникнення доньки. Інцидент трапився вчора, 21 липня. Як виявилось, жінка втратила з дитиною зв’язок ще напередодні. Про це повідомляють у Секторі ювенальної превенції Хмельницького районного управління поліції.

Поліцейським вдалось вже за годину встановити місце перебування зниклої дівчини. Як з’ясувалось, малолітня хмельничанка була вдома у знайомого.

"Під час перевірки виявилося, що вона й справді провела там певний час. За цей період вона не постраждала від вчинення щодо неї правопорушень", - додають правоохоронці. 

Відео дня

В поліції також зазначають, що наразі вирішується питання про притягнення матері до адміністративної відповідальності за статтею 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

З родиною працюють поліцейські та соціальні служби, аби подібні випадки не повторювались. Хмельничан також закликають, не гаяти ні хвилини в разі зникнення дитини - не чекати ранку чи наступного дня. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Юрий Довгань

    У більшості випадків не буває так ,щоб ні з того ні з сього малолітня дитина пішла до когось ночувати й не запитала дозволу. Така ситуація є наслідком попередніх , напевне не райдужних , відносин у родині. Не розібравшись винити дитину у всьому неможна , бо її поведінка може бути наслідком дій матері. І достатньо часто буває , що покарати за дії дитини потрібно не її саму , а саме горе-батьків.
  • Крістіна Козачук

    За що матір звинувачувати???  Як вона хоче шлятися бо мужикам то, що прив'язати на цеп матері то тоже скажуть насилля. Перш за все потрібно батькам казати куди ідеш і до кого, а не тікати. Просто ще добре бити вона не була певне.
  • Альона Базилюк

    А за що матір наказувати  зараз непонятно що творится у дітей у тих головах . Вже просто не знають як з людей гроші витягувати ( дадуть штраф,) тай усе .
  • Олександр Сурник

    Всипати да так щоб на сраку місяці три не могла сісти.

    Валентина Татаринська reply Олександр Сурник

    Surnyk Oleksandr , а потім на цеп в сидячому положенні.

    Читач62 reply Олександр Сурник

    Оце буде правильне виховання. І до праці, хатньої заставляти, щоб дурість всяка в голову не лізла.

keyboard_arrow_up