У Хмельницькому шукають директора перинатального центру: хто зараз виконує обов'язки

У Хмельницькому шукають директора перинатального центру: хто зараз виконує обов'язки
  • Андрій Ропотан - більше не головний лікар міського перинатального центру. 
  • В управлінні охорони здоров’я вже оголосили конкурс на посаду директора.

Гінеколог Андрій Ропотан більше не очолює комунальне підприємство “Хмельницький міський перинатальний центр”. Головним лікарем закладу він був близько 16 років. Наразі стало відомо, що 60-річний Андрій Ропотан склав свої повноваження. Таке рішення керівник прийняв за власним бажанням. Інформація з’явилась на сайті медичного закладу вчора, 5 травня. У повідомленні йдеться, що Андрій Ропотан не звільняється з міського перинатального центру, а буде працювати на посаді завідувача відділенням і надалі прийматиме пацієнтів. 

В управлінні охорони здоров’я Хмельницької міської ради журналістці vsim.ua повідомили, що наразі вже оголосили конкурс на посаду директора комунального підприємства “Хмельницький міський перинатальний центр”. Про формування конкурсної комісії розповів начальник управління Борис Ткач і додав, хто зараз очолює перинатальний замість Андрія Григоровича:

“Обов’язки зараз виконує медичний директор Королюк Ірина Анатоліївна. Надалі буде проведено конкурс. На сайті управління охорони здоров’я вже є відповідне оголошення”, - каже Борис Ткач. 

Відео дня

Які умови конкурсу?

Управління охорони здоров’я Хмельницької міської ради розпочало прийом пропозицій щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Хмельницький міський перинатальний центр». 

Хто входить до конкурсної комісії?

  • представники органу управління;
  • представники трудового колективу КП «ХМПЦ», обрані на загальних зборах трудового колективу;
  • представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я. Загалом це 9 осіб. 

Пропозиції щодо кандидатур приймають в управлінні за адресою: вулиця Грушевського, 64 у паперовому вигляді листом у довільній формі, підписаного керівником, із зазначенням кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії до 24 травня 2022 року (включно) з моменту оприлюднення оголошення.

  • Для довідок радять звертатись: (0382) 65-64-00, відповідальні особи: Борис Васильович Ткач. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • ЧитачЧитачів

    Набрався вже до несхочу та рішив зупинитися. Адже під час війни і покарання суворіші.

    Анна Бакалець reply ЧитачЧитачів

    Лікар досить хороший, не потрібно його так ображати! Не зводьте все до грошей!

    VITALIK Il reply Анна Бакалець

    То давайте ще 20 років хай керує, ще ларьочків і аптечок на кожному поверсі понавідкривається. Наш пологовий сё совок і безперспективність

keyboard_arrow_up