У Хмельницькому створять парк Героїв

У Хмельницькому створять парк Героїв
  • Під парк вже відвели землю біля Південного Бугу.

Земельна ділянка вздовж Південного Бугу в Хмельницькому стане парком Героїв. Він простягнеться по обидва боки річки від вулиці Свободи до Старокостянтинівського шосе. Площа парку становитиме понад 23 гектари. Відповідне рішення було прийнято Хмельницькою міськрадою на сесії, яка відбулася 10 листопада.

Пропозицію відвести дану земельну ділянку під парк подала депутатка міськради. Олена Мельникова. Про це йдеться в тексті рішення. За словами Олександра Симчишина, з подібними пропозиціями зверталися сім’ї загиблих військових. Планується, що саме вони будуть висаджувати там дерева в пам’ять про своїх Героїв. 

Відео дня

Читайте також: У Хмельницькому з'явиться нова вулиця

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач81

    Не терпиться попиляти ще на цьому.Такі парки треба створювати після перемоги. А зараз треба робити, щоб побільше героїв живі були.
  • Raisa Glebova

    Це має бути на просто парк, а ретельно вибудувана природня інфраструктура.

    На цій площі уже йде будівництво будинків і не сумніваюсь що у забудовників є свої плани.

    Прошу з прийняттям рішення 10.11 усім небайдужим ствопити групу, чи комісію, чи спільноту щоб відслідковувати усі рішення, роботи, якість робіт, фінансування по цьому питанню..

    Тільки ми, жителі міста, маємо право і обов*язок вимагати прозорості і чесності від керівників яких ми обираєм.

    🙏🇺🇦🙏🙌✌️
  • Андрей Гришнюк

    Хочеться вірити в те,що там дійсно не буде ніяких капітальних споруд,а не тишком - нишком і хтось почне забудову
  • Руслан Ковальчук

    Кажуть українці - краще пізно, ніж ніколи! Але чому це рішення у очільників міста  виникло лишень сьогодні? Так замаячили недалекі вибори! А те що до сих пір вже наявні парки та сквери, не кажучи просто про стан дерев обабіч  вулиць та в дворах житлових масивів у нашому місті в не найкращому стані - про це дві каденції (майже ДЕСЯТЬ!!! років) наша влада навіть слухати не хотіла!!! А тепер давайте ми будемо вже хороші? Тут суцільне БЛЮЗНІРСТВО та ОКОЗАМИЛЮВАННЯ - і нічого більшого! Ось така х*йня малята! А хіба не так , шановні хмельничани величного міста над Бугом, ні ,зовсім не Вінниця !!!

    Саша Сом reply Руслан Ковальчук

    Тому перед виборами бо виборці мають коротку памʼять і не зовсім адекватно оцінюють те що було зроблено, а ще дуже люблять популістів типу «зарплата 4000$ вчителям»

keyboard_arrow_up