У Хмельницькому святкуватимуть 18 річницю створення Хмельницького благодійного фонду «ХеседБешт»

У Хмельницькому святкуватимуть 18 річницю створення Хмельницького благодійного фонду «ХеседБешт»
  • Урочистості відбудуться 16 вересня.
  • Дійство пройде в Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького.

Хмельницький благодійний фонд «ХеседБешт» започаткований 16 вересня 1999 року. У поточному році організація відзначатиме свій 18-й «День народження».

У рамках святкування для хмельничан організували насичену програму. Усі охочі зможуть приєднатися до фестивалю варення “JamFest”. Гості матимуть нагоду скуштувати солодку заготівлю чи придбати ту, яка сподобалася.

Ансамбль танцю «Нігунім» та єврейський етнічний оркестр «А Їдише Нешуме» з Чернівців покажуть театралізовану постановку «Скрипаль на даху».

Відео дня

Також у холі театру будуть представлені роботи Вікторії Полісюк – дівчини, яка протягом багатьох років прикута до ліжка. Про це інформує прес-служба «ХеседБешт».

Захід можуть відвідати усі охочі. Початок - 16 вересня о 15 годині в приміщенні Хмельницького обласного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького.

Вхід – безкоштовний.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола Вінник

    Всем желающим шаровой мацьі - торжественное обрезание :))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up