У Хмельницькому відкрили Динопарк (ФОТО+ВІДЕО)

У Хмельницькому відкрили Динопарк (ФОТО+ВІДЕО)
  • Парк динозаврів запрацював сьогодні, 25 вересня.

  • Які там є фігури та як вони виглядають?

У Хмельницькому відкрили парк, в якому є понад 20 фігур динозаврів. Вони кліпають очима, рухаються та гарчать..

На рептилій можна подивитися в дендропарку “Поділля” на Виставці. Щоб їх знайти, потрібно пройти кілька десятків метрів лівою доріжкою від Меморіалу Слави. Там, після яток з вуличною їжею, є великий дерев'яний паркан, з-за якого чути моторошне ревіння. Поблизу паркану є квиткова каса.

Відео дня
v class="video-block">

Вхід для дітей до 3 років безкоштовний, для відвідувачів від 3 до 12 років коштує 100 гривень, від 12 років та старших - 120 гривень.

Квитки фіолетового або зеленого кольору закріплюють на зап'ясті як браслет. Фіолетові - для дорослих, зелені - для дітей. Кожен, хто їх придбав, може роздивлятися динозаврів увесь день. Можна виходити за ворота та повертатися знову, показуючи квиток на вході. Важливо тільки не порвати й не загубити. Наступного дня з тим самим квитком приходити не можна.

Хмельничани прийшли подивитися на динозаврів одразу після відкриття. О 10 годині територією парку гуляли до 20 відвідувачів. Після 11 години можна було нарахувати до сотні. 

За воротами парку є трицерапторс, анкілозавр, птеранодон, тиранозавр Рекс - загалом, понад двадцять роботизованих фігур динозаврів, розміри яких наближені до реальних.

Такі тварини жили у часи юрського (201 мільйон років тому) та крейдового 145 мільйонів років тому) періодів.

Біля кожного динозавра є табличка з інформацією. На ній вказані вид рептилії, довжина та період, у який вона існувала. Також є інформація про довжину, висоту та вагу тіла тварини, анатомічні особливості та місце, де вперше знайшли її кістки.

Крім динозаврів, в парку є фотозони у формі яйця, батут та пісочниця для дітей, а також невеликий магазин з сувенірами. У ньому продають магніти, брелоки та іграшки, звісно, на тематику парку. Ціни стартують від 30 гривень за магнітик чи брелок. Повноцінна іграшка обійдеться у 200-300 гривень.

Найбільше відвідувачів зібралося біля динозавра, який катає дітей на спині. До нього дорослі з дітьми встали в чергу. Невелика черга зібралася й біля крамниці. Рештою локацій парку можна було пересуватися без перешкод.

Динопарк працює щоденно без вихідних з 10.00 до 19.00. У Хмельницькому його ворота будуть відчинені впродовж двох місяців.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (62)
  • Oleg Horobets

    м да
  • Людмила Людмила

    Де знаходиться, яка вулиця у Хмельницькому?

    Ганджак Оксана reply Людмила Людмила

    Людмила Людмила Дендропарк

    Оксана Мамич reply Ганджак Оксана

    Дендропарк  це як їхати на темп

    Оксана Мамич reply Ганджак Оксана

    Який дендропарк
  • Алена Лукащук

    Дітям дуже сподобалось
  • Владимир Вячеславович

    Отпустите их обратно))

    Лариса Бойко reply Владимир Вячеславович

    Владимир Вячеславович 😂😂😂 может сами сбегут?

keyboard_arrow_up