У Хмельницькому вимагають відставки обласного прокурора Синишина

У Хмельницькому вимагають відставки обласного прокурора Синишина
Фото із Фейсбук.
Перед входом до прокуратури палять шини. Близько 30 активістів хочуть зустрітися із Олегом Синишиним та задати йому декілька питань.

15:55 - Акція протесту завершується. Люди розходяться. Музика продовжує грати. 

15:37 - Загнав Синишин свої підлеглих назад. Протест протестом, а працювати комусь потрібно. Тим часом протестувальники продовжують розповідати, для чого приїхали, що вимагають. Одні просто стоять, інші ж в цей час роздають коментарі журналістам.  

- Нам потрібно очищення таких кадрів, але не тільки в прокуратурі, а й в поліції. Чомусь це турбує тільки  активістів, але не Генеральну прокуратуру.  Бачили, що шини палали, але нам довелося витягувати прокурора  на вулицю, бо він не хотів з нами спілкуватися,  - каже активіст Сергій Зейналов, який приїхав з Рівного.   

Відео дня

Пожежники залишилися на чергуванні. Спочатку приїхали три машини. 15:26 - На підтримку Синишина усі хмельницькі прокурори, які на час мітингу знаходилися в будівлі, вийшли на вулицю. Кажуть – покинули робочі місця, бо мають підтримати свого керівника. 

Олег Синишин був спокійним та вислухав активістів мовчки. 15:00 - активісти зі своїми прапорами досі стоять під стінами прокуратури. Найголовніше, що їх цікавить - яким чином Олег Синишин заробив на те майно, яким володіє. Це стосується декларації про доходи. На думку активістів, прокурор задекларував не все, що має його сім'я.

14:40 - активісти дали Синишину час до п'ятниці, 8 квітня, щоб головний прокурор написав заяву на звільнення. 

14:25 - Головна автомайданівка області Вікторія Середюк висловила недовіру Синишину. Каже, що багато резонансних кримінальних справ «зависли» і не розслідуються. Синишин просить прийти активістів завтра, 6 квітня, щоб зустрітися за «круглим столом». 

14:13 - Активісти говорять на підвищених тонах. Синишин хотів прийняти людей  в кабінеті, де зазвичай приймає громадян. Приміщення – 2 на 2. А людей зібралося близько 40. Тому усі вийшли на двір. Тим часом пожежники уже встигли загасити палаючі шини.  

14:10 - Активісти прорвалися в середину. Олег Синишин вийшов до протестувальників.

14:00  - Активісти намагають прорватися в будівлю прокуратури. Їх не пускають правоохоронці. На місце приїхав головний поліцейський Хмельниччини.

13:40  - Музика та палаючі шини. Під стінами Хмельницької обласної прокуратури зараз гаряче. Активісти не можуть дочекатися Олега Синишина. Хочуть поговорити з обласним прокурором. Та останній не поділяє такого бажання активістів. На місце події викликали «швидку» та рятувальників. На місці також працює журналіст "ВСІМ". Слідкуйте за оновленнями.

Серед організаторів - не лише хмельничани, а й активісти із сусідніх областей. "Засвітились" автомайданівці з Рівного та Вінниці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Прийшли кози і козли порядок наводити. Насрали та й пішли

    Анонім reply Анонім

    Такие порядок не наведут.
  • Анонім

    А навіщо плитку портити? Не можна було щось підставити під шини, якусь металеву конструкцію і не палити шини прямо на плитці? Потім же на її відновлення кошти будуть платити не Середюк і кампанія, а платники податків, яким цей мітинг до ср...ки.

    Анонім reply Анонім

    Середюк і гоп-компанія, щоб сьогодні взяли мітли, воду, ганчірки і щоб все гарно прибрали за собою. Зрозуміли? Якщо ні, то у інший раз змусимо язиками вилизати. Це зрозуміло?

    Кот Рыжий reply Анонім

    Бандера прийде- порядок наведе
  • Anima

    детский сад....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up