У Хмельницькому встановили нові тарифи на постачання гарячої води

У Хмельницькому встановили нові тарифи на постачання гарячої води
Фото ілюстративне
  • Нові тарифи почали діяти з 11 червня. Скільки доведеться платити, дивіться далі.

 

Від 11 червня для містян, яких обслуговує "Хмельницьктеплокомуненерго", почали діяти нові тарифи на гаряче водопостачання. 

Як зазначається на сайті підприємства, відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 10.06.2020 №1092 з 11 червня 2020 року діють наступні тарифи на послугу з постачання гарячої води споживачам, які отримують її без використання індивідуальних теплових пунктів:

1) для потреб населення:

Відео дня
  • при наявності лічильника гарячого водопостачання – 80,06 гривні за 1 куб. м. (з ПДВ);
  • при відсутності лічильника гарячого водопостачання - 244,98 гривні ( з ПДВ ) за 1 особу.

2) для потреб бюджетних установ – 74,38 гривні за 1 куб. м (з ПДВ);

3) для потреб інших споживачів (крім населення) – 73,72 гривні за 1 куб. м (з ПДВ).

teplo.km.ua

Слід нагадати, що востаннє тарифи на гарячу воду для хмельничан змінювали у січні 2019 року. Тоді вартість кубометра гарячої води становила 87,59 гривні. 

Відтак, вартість 1 куб. м. води для населення здешевшала майже на 8 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Микола Петькун

    Шановні, гаряча вода подешевшала майже на 10% !!!
    Так, газ подешевшав, але електрика піднялась, мінімальна з/п піднялась - а це все складові тарифу!!!
    Вам для порівняння: у Старокостянтинові гаряча вода 130 грн за 1куб.м, і попереджають про можливість ЗБІЛЬШЕННЯ, з 5 червня її взагалі відключили по всьому місту....

    Оксана Шаєвська reply Микола Петькун

    Микола Петькун мінімальна зарплата тільки на бумагах виросла.

    Таня reply Оксана Шаєвська

    он в газеті об.ява ЗП 3500 в місяць і Бажання працювати.
  • Ольга Григорьева

    Начало есть дальше лучше.....
  • Андрей Никандров

    Мабуть дуже і дуже швидко цей парламент піде в відставку. Тай ще не просто так а через піз.....ну. Але ще люди злі на них, то відстріл буде обов'язковим.
  • Оксана Шаєвська

    А газ подешевів у двічі!! Як завжди- насміхаються з людей!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up