У Хмельницькому закривали різдвяний ярмарок під нову пісню про місто (ФОТО, ВІДЕО)

У Хмельницькому закривали різдвяний ярмарок під нову пісню про місто (ФОТО, ВІДЕО)
  • Зі сцени лунали запальні новорічні хіти, танцювала малеча та показували оригінальне фаєр-шоу.
  • Родзинкою вечора стала нова пісня хмельницького рок-гурту STANZA.
  • Вони заспівали про “Місто над Бугом”.

Майже два місяці на Проскурівський вирував різдвяний ярмарок. Хмельничан та гостей міста радували яскраві ілюмінації, оригінальні фотозони та смачний фуд-корт. Центральна вулиця дарувала безліч чудових світлин та гарний настрій. Сьогодні, 19 січня, різдвяний ярмарок офіційно закривали. На головній сцені виступали творчі колективи, неймовірно талановиті дітлахи та відомий рок-гурт STANZA. 

Останні зробили місту приємний подарунок. На закритті ялинки вони презентували свою нову пісню. Вона має назву “Місто над Бугом”. Слова до пісні написав Ігор Цисляк, а музику - фронтмен гурту - Андрій Журба. Зі сцени гурт STANZA виконав пісню разом із дитячим хором “Райдуга”. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">
Опитування

Оцініть нову пісню про Хмельницький

Що однією родзинкою вечора стало театралізоване фаєр-шоу. На сцені танцювали дівчата із вогняними смолоскипами та світловими ілюмінаціями. Особливо дійство припало до душі дітлахам. Вони знімали все на телефон та пищали від захвату. 

Хоча офіційно різдвяний ярмарок закрили, розбирати світлові ілюмінації та ялинку поки не будуть. Працюватиме у середмісті й фуд-корт. Про це журналістам vsim.ua розповів начальник управління Культури і туризму Хмельницького Артем Ромасюков. Він зазначив, що ярмарок працюватиме орієнтовно до 26-27 січня. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Віталій Кокошко

    Нехотів би, нігде жити інакше, ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ
  • Леся Бутрик

    Чудовий виступ! Люблю людей які поважають місце де народились і живуть!
  • Галина Лисьева

    Было здорово!!
  • Наталия Матвеева

    Хмельницький-найкращий!!!Чудова пісня!!!Дякую.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up