У Хмельницькому запрацює Почесне Консульство Молдови

У Хмельницькому запрацює Почесне Консульство Молдови
Фото - Хмельницька ОДА
  • До повноважень Почесного Консула входитиме надання підтримки громадянам Республіки Молдови, які перебувають на території  округу та потребують консульської допомоги.

У Хмельницькому відкрили Почесне Консульство Республіки Молдова. Про подальшу міжнародну співпрацю говорили сьогодні, 3 вересня, у стінах облдержадміністрації і міської ради. Там пройшли робочі зустрічі між Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Молдова в Україні Русланом Болбочаном, головою Хмельницької ОДА Сергієм Гамалієм, а також мером Олександром Симчишиним.  За інформацією ОДА, під час зустрічі обговорювали питання міжрегіонального та транскордонного співробітництва з Республікою Молдова. 

Консульство Республіки Молдова знаходиться на Володимирська, 74. Цей консульський округ включатиме Хмельницьку область. До офіційних повноважень Почесного Консула входитиме надання підтримки громадянам Республіки Молдови, які перебувають на території консульського округу та потребують консульської допомоги.

Консульство працюватиме у будні з 9 до 18 години, а відвідувачів прийматиме за попереднім записом.

Відео дня

"Важливо підкреслити, що транскордонна співпраця між Україною та Республікою Молдова є стратегічною для обох держав. Ми докладаємо усіх зусиль, аби громадяни України почувались комфортно перебуваючи у Молдові, а також аналогічно працюємо над тим самим для громадян Молдови, що перебувають в Україні" – сказав Руслан Болбочан.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Богдан Кондратюк

    Чудова новина

keyboard_arrow_up